Založ si blog

Bielorusko odhalilo klamstvo uzamknutia!

Väčšina európskych vlád zaviedla odstavenie ekonomík, obmedzenie slobody pohybu a ďalšie politiky známe ako uzamknutie. Údajne to malo byť reakciou na svetové šírenie nebezpečného respiračného vírusu Sars-Cov-2, ktorý vznikol v čínskom Wu-chane.

Len málo krajín odmietlo tento prístup. Najznámejšie z nich je Švédsko. Avšak oveľa zaujímavejšie prípad nesúhlasu z celosvetového oficiálneho zákazu je aj tiež príbeh z Bieloruska a Lukašenka a ako bieloruský prípad odhaľuje lži obhajcov uzamknutia.

Počet obyvateľov Bieloruska je okolo 9,5 milióna. Z tejto populácie bolo k 12. decembru 2020 zaznamenaných celkovo 1 263 úmrtí pochádzajúcich z Covidu 19. Prvé úmrtie bolo 31. marca, pričom každý deň bolo zaznamenaných 2 až 11 úmrtí až do 12. decembra.

Je samozrejmé, že 1 263 úmrtí z 9,5 milióna obyvateľov je nepatrných a ťažko svedčí o smrteľnej pandémii, ktorá zachvátila celú krajinu. Kritici bieloruského prístupu môžu tvrdiť, že Lukašenka skrýva realitu úmrtí Covida 19 v krajine, ale štúdie ukazujú opak!

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,409
Celková čítanosť: 3884702x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie