Založ si blog

Napätie medzi USA a Čínou stúpa!

USA nariadili Číne zatvoriť houstonský konzulát, keď napätie začína stúpať! Zamestnanci čínskeho veľvyslanectva boli v zhone a na poslednú chvíľu chytení pálením papierov po tom, čo USA vysťahovali Čínu z pôsobenia.

Zamestnanci čínskeho veľvyslanectva v Houstone boli zadržaní páliac papiere a rôzne dokumenty v zhone na poslednú chvíľu po tom, čo USA vysťahovali Čínu a nariadili jej zatvorenie konzulárneho úradu a obvinili ju z rozširovania špionážnych operácií.

V dôsledku dramaticky rastúceho diplomatického napätia medzi sporiacimi svetovými superveľmocami sa toto oznámenie rozhostilo v Pekingu, ktorý sľúbil odvetné konanie, pretože obe krajiny sa hádajú o otázkach od obchodu po vírusovú pandémiu!

Ale i o Čínskej politike v Hongkongu, Sin-ťiangu a Juhočínskom mori. Susedia v blízkosti generálneho konzulátu Číny natočili videonahrávku zamestnancov, ktorí pálili dokumenty na nádvorí konzulátu, a bolo nútení privolať políciu!

‚Dalo sa cítiť iba horenie papiera‘, uviedol svedok na scéne, ktorý poznamenal: ‚ľudia už mohli vidieť ľudí hádzajúcich dokumenty do horiacich košov’! Keď hasiči práve obkľúčili budovu, nemohli ísť dovnútra.

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko

Hlas získal na úkor Smeru. Voliči však vládny valec oceňujú: PS získalo nových voličov, opozícia musí zabrať

30.04.2024 06:00

Aj keď sa Progresívnemu Slovensku podarilo získať aj nových voličov, s ostatnými lídrami opozície si ich medzi sebou len prelievajú. Kým koalícii to stačí, opozícia musí vyriešiť svoju budúcnosť.

Lotyšsko, NATO

Príprava na Rusov? Lotyši majú z pivníc urobiť protiletecké kryty

30.04.2024 06:00

Na čo sa dá využiť jarné upratovanie? Na prípravu protileteckých krytov.

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3879364x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie