Založ si blog

Rozlišovať a mať múdrosť s pochopením!

Keď Ježiš Kristus vysvetľoval svojim apoštolom aj učeníkom o znaku jeho príchodu v závere súčasného nespravodlivého systému vecí (niekoľkokrát zdôraznil, že ani čas a hodina nebude daná veriacim, lebo len tak ukážu svoju pravú vieru, keď budú vždy pripravení), zdôraznil jednu kľúčovú vlastnosť jeho pravoverných učeníkov týmito inšpirovanými slovami:

‘Preto keď uvidíte, že ohavnosť, ktorá po sebe zanecháva spúšť a o ktorej hovoril prorok Daniel, stojí na svätom mieste (dodal – nech čitateľ použije dobrý úsudok-rozlišovaciu schopnosť), potom tí, čo sú v Judei, nech utekajú do hôr. Kto je na streche domu, nech nezostupuje do domu po veci, a kto bude na poli, nech sa nevracia domov po svoj vrchný odev’.

O ohavnosti, ktorá zanecháva spušť a o svätom mieste v júdei si povieme nabudúce. Aby tí, ktorí sa hlásia ku Kristovi ako jeho učeníci, pochopili biblické proroctvá a hlavne učenie Božieho syna, potrebujú venovať pozornosť starovekým izraelským prorokom, ale hlavne prorokovi Danielovi, ktorého proroctvo vyjasňuje detaily historického vývoja vo svete až dodnes! 

S rozlišovacou schopnosťou ide ruka v ruke múdrosť s pochopením, ktorú spomína kniha Zjavenie a to v spojení so znakom Zvieraťa: ‘Tu je potrebná múdrosť, lebo ten, kto má pochopenie, nech spočíta číslo divého zvieraťa, lebo je to číslo človeka, a to číslo je 666’. Tie schopnosti sú potrebné na pochopenie udalostí v súčasnosti, vysvetlené symbolicky Božím prorokom Danielom.

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

SR Bratislava EÚ referendum Dzurinda oslavy

20 rokov v Európskej únii. Brusel nám pozerá na prsty, ale to je dobre

01.05.2024 09:00

Malý štát v srdci Európy začal pred dvadsiatimi rokmi nie len cestu za svojou prvou Superstar, ale vykročil aj za svojou európskou identitou.

pivo, pivovary

Strana piva môže byť v rakúskom parlamente, rekordne jej rastú preferencie

01.05.2024 08:37

Stranu piva používajúcu aj skratku BIER (pivo) založil v roku 2015 v podstate zo žartu lekár a punkrockový hudobník.

Robert Fico na nočnej zmene

Fico absolvoval nočnú zmenu: Klobúk dole pred všetkými zamestnancami

01.05.2024 08:24

Predseda vlády Robert Fico oslávil 1. máj prácou a absolvoval nočnú zmenu z utorka na stredu s pracovníkmi závodu ZKW Slovakia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3880954x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie