Založ si blog

Koronavírus si podmaňuje lietadlovú loď!

Voľným okom neviditeľný mikroskopický smrteľný nepriateľ ohrozuje zatiaľ len jednu (?) z najmocnejších bojových plavidiel sveta! V tomto prípade je to americká lietadlová loď USS Theodore Roosevelt, na ktorej kapitán Brett Crozier má obavu o osude vyše štyroch tisícov mužov a žien na palube a zatiaľ márne žiada o naliehavú evakuáciu na Guam, pri brehoch ktorého plavidlo kotví.

‚Je to mimoriadne zložitá situácia! Posádka by mala byť izolovaná, aby sa zabránilo ďalšiemu šíreniu nákazy!  Kapitán zdôrazňuje, že Spojené štáty nie sú vo vojne a posádka môže byť bezpečne izolovaná bez vážneho ohrozenia národnej bezpečnosti. V prípade ohrozenia by loď mohla bojovať, ale nie sme v stave ohrozenia’. Máme nedostatok zariadení na izolovanie chorých a zdravých osôb!

Jediným dôvodom, prečo posádka nie je izolovaná, je nedostatok zariadení na izolovanie chorých a zdravých osôb! Na základni na Guame momentálne nie je dosť postelí, aby tam bolo možné ubytovať ohrozenú posádku!  Táto loď má výzbroj, sú na nej lietadlá, musíme byť schopní zasiahnuť proti možným požiarom, ak by náhodou na palube vypukli a prevádzkovať jadrový reaktor!

Táto skutočnosť, jedna z nespočetne mnohých dnes ešte nepredvídaných a celkom možných situácii v modernej spoločnosti nám ale veľmi naliehavo pripomína dnes ešte nie plne pochopené inšpirované slová apoštola Pavla mladému kresťanskému dozorcovi: ‚Ale chcem, aby si vedel, že v posledných dňoch nastanú veľmi kritické časy, s ktorými sa bude dať ťažko vyrovnať’!

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície: Kto sa nám postaví, pôjde dole

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,408
Celková čítanosť: 3883345x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie