Založ si blog

A neuveď nás do pokušenia…

 

Tieto slová sú obsiahnuté v biblickej vzorovej modlitbe, ktorú dal Ježiš Kristus svojim učeníkom, keď ho o to požiadali! Na záver vzorovej modlitby Ježiš povedal: ’A nepriveď nás do pokušenia, ale osloboď nás od toho zlého’! Pokušenie prichádza od toho zlého, od Satana Diabla, hoci Biblia niekedy hovorí, že keď Boh niečo pripúšťa, ako by to on sám spôsobil.

Na druhej strane Biblia obsahuje tieto slová, vzťahujúce sa na samotného Ježiša Krista po tom, ako bol pokrstený Jánom Krstiteľom v rieke Jordán: ‘Potom duch viedol Ježiša na pustatinu, aby ho pokúšal Satan Diabol’. Inými slovami, v prípade svojho syna, Ježiša Krista, Stvoriteľ sám cez svojho svätého ducha viedol svojho syna, aby bol Diablom skúšaný!

Prečo taký rozdiel medzi Ježišom Kristom a jeho apoštolmi a učeníkmi? Odpoveď získame v súvislosti s Božím služobníkom Jóbom, ktorého Satan Diabol obvinil a zároveň aj Všemohúceho, pred všetkými jeho nebeskými synmi-anjelmi, že: ‘Je to azda zadarmo, že sa Jób bojí Boha…pre zmenu – vystri, prosím, ruku a siahni na všetko, čo má, a uvidíš, či ťa nebude preklínať priamo do tváre’!

Diablovi bolo povolené vyskúšať Jóba pod podmienkou, že mu nesiahne na jeho život! Jób dokázal, že diabol je luhár, ale to bol len nedokanlý a možno jednoducho len tvrdohlavý muž! V konečnom dôsledku Diabol požadoval od Jehovu, aby dovolil svojho dokonalého syna podstúpiť skúšku oddanosti, ale teraz aby to bolo do krajnosti, až do dlho bolestivej smrti v agónii!  

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Moldova European Union

Moldavsko si chce pred vstupom do EÚ pričleniť Podnestersko, prezradila Sanduová

07.05.2024 14:48

Od roku 1995 je v Podnestersku rozmiestnených okolo 1500 ruských vojakov.

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03, aktualizované: 14:28

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Europoslankyňa skritizovala návštevu Fica v Azerbajdžane: Hľadá dohody s diktatúrami

07.05.2024 14:00

Lexmann tvrdí, že Fico na jednej strane hovorí o mieri a na strane druhej predáva zbrane, ktoré vyháňajú arménskych kresťanov zo svojej vlasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3893675x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie