Založ si blog

Príliš veľa zlých vecí v Amerike!

Jeden z týchto problémov by sa dal zvládnuť (spätne si všimnite, ako hladko Fed riešil repo vec koncom roka 2019). Len dva by boli tvrdšie, ale uskutočniteľné, so správnou kombináciou zamerania a pokory. Súčasne tri môžu vyskúšať toleranciu systému. A tak sme tu pri začiatku problému!

Fed nemôže potlačiť nové malé a stredné podniky, keď už existujúce zanikajú. A polícia nemôže zastaviť nepokoje bez toho, aby zastavila protesty. Zisky spoločností sa skrácujú bez zjavnej cesty k uzdraveniu. Akciové trhy sú na vzostupe, ale iba preto, že tie ceny finančných aktív sú jedinou súčasťou aktuálneho chaosu!

Väčšina Američanov sa bezpochyby modlí za to, že jej to bude len na chvíľu, pretože v skutočnosti je náš tanier viac ako plný a my si už nezaslúžime žiadne ďalšie zneužívanie súčasného systému. Ale vesmír, nezabudnite, má nepríjemný zmysel pre humor. On môže to mať v rukáve ešte niekoľko prekvapení brané do úvahy:

Indické a čínske jednotky sa nalievajú do sporného pohraničného regiónu a v súčasnosti sa navzájom zjavne napádavajú v boji proti sebe. Prečo? Jedno prijateľné vysvetlenie je, že Čína vníma USA, Indiu, Hongkongom a Taiwanom ako centrom pandémie, a preto je menej schopná brániť svoje záujmy!

No ako obvykle a využíva túto príležitosť na urovnanie niektorých sporov! Môže to byť problém pre USA, pretože 1) Čína a India sú jadrové mocnosti a po 2) neokonzervatívci, ktorí stále majú vplyv v hlbokom štáte USA, nikdy nevideli zahraničný konflikt, ktorý nechceli zneužiť. Sledujte, ako požadujú, aby sme sa zapojili.

Ale počkajte, je toho viac! Čína vs India je najaktuálnejší súčasný konflikt, ale vôbec nie je iba jediný. Pozri informácie o vojnách: Čína, India, Severná Kórea, Južná Kórea, Izrael a Turecko. A v neposlednom rade USA teraz vstupujú do obdobia hurikánov/požiaru, čo zvyšuje vyhliadky na hromadné evakuácie počas pandémie!

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3855167x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie