Založ si blog

Jeden svet – a teraz spoločne doma!

‚Spoločne doma‘ bolo ponúkané ako virtuálny koncert, čo zorganizovala Lady Gaga. Ale bolo to oveľa viac. Išlo o nespočetné množstvo celebrít, ktoré opakovali konkrétne správy a zároveň propagovali konkrétne elitné organizácie. Tu je pohľad na skutočné posolstvo ‚Spoločne doma’.

Spoločne doma bol viac ako len ‚virtuálny koncert‘. Bola to ukážka sily! Vysielalo sa všade, na všetkých televíznych staniciach a na všetkých britských streamovacích platformách. Samotná táto skutočnosť globalistov bola silným náznakom čírej sily tejto udalosti. Okrem toho zoznam celebrít a mocných ľudí!

Ľudia, ktorí sa objavili počas tejto udalosti, boli jednoducho ohromujúcimi s hlavnými predstaviteľmi, ako sú Lady Gaga, Billie Eilish, Taylor Swift a Celine Dion. Táto udalosť však nebola iba o hudbe. Hudba tam priťahovala ľudí. Medzi predstaveniami prichádzali konkrétne správy z mocných miest.

Lady Gaga bola tvárou udalosti, ale nebola len motorom za ňou. Spoločne doma bola masívna kampaň PR od Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) a za ňou celý elitný systém. Lady Gaga bola v popredí tejto udalosti, pretože jej tvár a jej meno sa predávali viac ako tvár a meno riaditeľka WHO!

Hlavným cieľom programu ‚A teraz spoločne doma‘ bolo postaviť do centra pozornosti silné elitné globalistické organizácie, ktoré už pracujú na medzinárodnej úrovni – za štátnymi hranicami celého sveta – napríklad WHO a OSN. Hovoria ľuďom: „Túto situáciu preberáme pod našu kontrolu“.

Koncert prišiel vo veľmi vhodnom čase pre WHO, ktorú niekoľko vlád dostalo pod paľbu kvôli jej zvláštnemu zvládnutiu pandémie. Najzávažnejšie obvinenie: WHO skutočne lobovala proti zákazom cestovania z Číny na začiatku prepuknutia choroby, keď celá epidémia mohla iba v Číne zostať.

Keďže USA nedávno pozastavili svoje platby WHO, najväčším prispievateľom tejto ICH organizácie je teraz Bill and Melinda Gates Foundation. Ďalšími elitnými a významným prispievateľmi do WHO je GAVI! Obe organizácie sa zasadzujú za použitie globálneho digitálneho ID systému pomocou tetovania alebo mikročipov!

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3869760x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie