Založ si blog

Inkubačná doba koronavírusu – 24 dní!

 

Zistilo sa, že koronavírus má inkubačnú dobu až 24 dní, zatiaľ čo CDC (Kontrolné Centrum pre Choroby) prepúšťa evakuovaných pacientov z Wuhanu v Texase, Nebrasky a Kalifornii už po 14 dňoch!

Tento 14-dňový karanténny stav je založený na predpoklade, že tento nCoV koronavírus má maximálne 14-dňové inkubačné obdobie. Ale čo keby bol tento predpoklad nesprávny?

Štúdia bola založená na 1 099 pacientoch s laboratórne potvrdeným 2019-nCoV, ktoré boli zozbierané z 552 nemocníc v 31 provinciách do 29. januára 2020, vysvetľuje abstrakt.

Hoci 14-dňová karanténa pokryje väčšinu nosičov, i keď len 1% pacientov preukáže inkubačné obdobie dlhšie ako 14 dní, stále to stačí, aby došlo k prepuknutiu choroby v bežnej populácii.

Ak neveríte, že americká vláda sa pripravuje na pandémiu, opýtajte sa, prečo americká armáda pripravuje 11 karanténnych centier blízko hlavných letísk po celých Spojených štátoch?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3866662x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie