Založ si blog

USA a svet pod kyber 9/11 útokom

Kybernetický útok môže prísť bez varovania! Nie sú potrebné žiadne hromadné jednotky! Ani žiadne rakety ani útočiace lietadlá, ktoré by mohli byť zostrelené. Áno, kybernetický útok môže byť vojnovým činom!

Nemôžete ho však brániť ako akýkoľvek iný útok. V skutočnosti môže kybernetický útok pochádzať zo suterénu budovy, ktorá nie je v Šanghaji, a nebude ho možné pozorovať, kým sa nespôsobí škoda.

V máji 2018 USA CYBERCOM sa oficiálne stalo jednotným bojovým velením. Tým sa dostanú na úroveň strategického velenia, ktoré chráni Ameriku pred jadrovými útokmi a medzikontinentálnymi raketovými útokmi.

Pentagon oficiálne pokrstil novú triedu bojovníkov. Okrem vojenských uniforiem nevyzerajú takmer ako tradiční bojovníci. Namiesto toho bojujú pomocou klávesníc. Píšu kód. Nasadzujú obranný softvér. 

Chráni americké záujmy pred hackermi a štátom sponzorovanou počítačovou vojnou. A mohli by byť najdôležitejšími vojakmi národnej obrany 21. storočia. Ale to nie je nejaká vágna budúca hrozba! To sa už deje teraz!

Čína – rezolúcie BR OSN sú záväzné!

28.03.2024

Čína včera považovala za potrebné pripomenúť Bidenovej administratíve, že rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, sú záväzné pre členov OSN. „Rezolúcie Bezpečnostnej rady sú záväzné,“ povedal novinárom v Pekingu hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Lin Ťien. Bezpečnostná rada musí naďalej pozorne sledovať situáciu v Gaze a v prípade potreby sa [...]

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,384
Celková čítanosť: 3815226x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie