Založ si blog

Najväčší majstri klamu celosvetovo!

Príbeh komunizmu v Severnej Amerike a ako s ním bojovať – EDGAR HOOVER Riaditeľ Federálneho úradu pre vyšetrovanie vysvetľuje zarážajúce fakty o hlavnej hrozbe našej doby, komunizme: čo to je, ako funguje, aké sú jej ciele, aké skutočné nebezpečenstvo predstavuje a čo musia vedieť lojálni americkí občania, aby si chránili svoju slobodu. Masters of Deceit je silná a poučná kniha:

Výpoveď z prvej ruky o komunizme v USA, od jeho počiatkov, až po súčasnosť, ktorú napísal muž, dôvernejšie oboznámený s celým príbehom, než ktorýkoľvek iný Američan. Pán Edgar Hoover ukazuje každodenné fungovanie komunistickej strany v USA: kto sú komunisti, čo tvrdia, prečo sa ľudia stávajú komunistami a prečo sa niektorí odtrhli.

Opisuje život v strane, komunistickú stratégiu, aj taktiku, metódy masovej agitácie a podzemnej infiltrácie, špionáž, sabotáž a jej zaobchádzanie s menšinami. I obraz toho, aký by bol život v tejto krajine za komunizmu (na ktorého ceste teraz v skutočnosti pracujú tisíce pomýlených Američanov!), je živý a šokujúci. 

Silné, hnacie posolstvo tejto knihy je objasnené mnohými incidentmi a anekdotami, definíciami komunistických pojmov, kľúčovými dátumami a zoznamom medzinárodných komunistických organizácií a publikácií, ktoré ilustrujú komunistického trójskeho koňa v akcii. Konkrétne načrtáva, čo môžete teraz urobiť, aby ste bojovali proti zlu falošného náboženstva komunizmu!

Digitálna mena je o všetkých transakciach

12.05.2024

Aby digitálne meny centrálnych bánk už zneli vľúdnejšie, ich zástancovia opakovane používajú slovný výraz ‚finančná inklúzia’. Snažia sa nás presvedčiť, že svet potrebuje CBDC meny, aby sa aj tí, ktorí dnes nemajú bankový účet, mohli zapojiť do digitálnej ekonomiky bez toho, aby ten bankový účet potrebovali. Centrálni bankári nie sú ale vôbec príliš [...]

Ako môžeme rozpoznať konšpiračné teórie

11.05.2024

Britská vláda vydala novú príručku aj pre všetkých prítomných poslancov, aby im pomohla odhaliť konšpiračné teórie! Čo znie jednoducho nádherne, však? Och, a pre prípad, že by niekoho z vás stále chytila ilúzia o straníckej politike, sprievodca má plnú podporu medzi stranami, tieňový vodca snemovne ho nazval „povinné čítanie“! Vedúca poslankyňa parlamentu [...]

Na západe začínajú fúkať nové vetry!

09.05.2024

Čínsky prezident Si Ťin-pching je teraz v Paríži na dvojdňovej ceste vrátane summitu s prezidentom Emmanuelom Macronom a ďalších stretnutí a podujatí. Ale ako to už býva, hosťujúci prezident napísal stanovisko uverejnené v najstarších francúzskych národných novinách, v ktorom predstavil tri návrhy: Po prvé, že vyhliadky, ktoré priniesli nadviazanie diplomatických [...]

parlament, NRSR

Hlas trvá na Rašim ako predsedovi parlamentu, KDH sa obáva neobsadenia postu

12.05.2024 14:40

Politici sa v diskusnej relácii vyjadrili aj k zmenám v RTVS.

Annalena Baerbocková

Príliš drahí kaderníci. Za účesy nemeckých politikov platí štát tisíce eur

12.05.2024 14:00

Ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková dáva na kaderníčky a vizážistov vyše 11-tisíc, kancelár Olaf Scholz "iba" 3 000 eur mesačne - z peňazí daňových poplatníkov.

Peter Pellegrini,

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je naďalej Pellegrini, Matovič opäť na chvoste

12.05.2024 13:51, aktualizované: 14:39

Predsedov politických strán predbehlo v rebríčku známe meno.

ta3

Smer, Hlas, PS aj SaS dúfajú v čo najlepší výsledok v eurovoľbách

12.05.2024 13:38

Ondruš, E. Kaliňák a Bittó Cigániková sa v diskusii zhodli na odmietnutí migračného paktu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,417
Celková čítanosť: 3905433x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie