Založ si blog

Panamské papiere spĺňajú biblicke proroctvo

V poslednom čase sa veľa hovorí o ´Panamských papieroch´, o skrytej informácii, ktorá poukazuje na korupciu svetových vodcov. Novinári sveta sa dostali k doteraz najväčšiemu úniku informácii právnickej firmy Mossack Fonseca.

Viac ako 300 novinárov z celého sveta pracovali na zverejnení dokumentov opisujúcich detailné informácie opierania peňazí vysokých politikov na celom svete! Sú medzi nimi aj prezident Putin, Kráľ Saudskej Arábie a rodina Bašára al-Asada a mnohí iní!

Ale čo má toto spoločné s biblickým proroctvom? Ako toto zjavenie o kurupcii svetových vodcov aj v informácii obsahujúcej v preslávenej Wikileaks a iných dokazuje pravdivosť o Božom Slove-Biblii, takzvanej Knihy-kníh od nášho Stvoriteľa?

Vo svojej slávnej ‚prednáške na Vrchu‘ Kristus povedal: ´Totiž nič nie je skryté tak, aby to nebolo odhalené a nič nebolo tak starostlivo zatajené, aby to nevyšlo najavo! Ktokoľvek má uši na počúvanie, nech počúva´. Mnohí nemajú ´uši, aby počúvali pravdu´.

Veci sa dnes pohybujú s úžasnou rýchlosťou nielen v technológií, ale aj v oblastiach života, ako je informatika alebo IT (Informačná Technológia). Je dobre si zapamätať, že Stvoriteľ života je zároveň Bohom komunikácie a informácie.

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

Vladimir Putin

Slovensko sa na rozdiel od Česka či Pobaltia Putinovej inaugurácie zúčastní: Sme proti vytváraniu novej železnej opony

06.05.2024 11:47, aktualizované: 11:50

Putina pre vojnové zločiny hľadá Medzinárodný trestný súd, napísala šéfka lotyšskej diplomacie.

medvede

Medveď strhol v Porube ovcu, zásahový tím nainštaloval fotopasce

06.05.2024 11:28

Medveď strhol v intraviláne obce chovateľovi jednu ovcu.

trnka

Trnka prenájom strojov za 30 miliónov eur obhajoval. NAKA začala trestné stíhanie

06.05.2024 11:14

Košický kraj si mal od spoločnosti Tempus-Trans prenajať dovedna 73 kusov techniky.

obchvat

Tatranci uspeli. Projekt obchvatu Starého Smokovca stopli

06.05.2024 10:57

Tatranci spisovali proti projektu petíciu, podpísalo ju osemsto ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,412
Celková čítanosť: 3890189x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie