Založ si blog

Joe Biden projektovaním obviňuje Rusko!

V prom rade projekcia v toto príklade Bidena voči Rusku je podľa doktorky Karenovej Koenigovej asi nevedomé, ale v prípade Bidena je to opačne vedomé, obviňovanie inej osoby, v tomto prípade Putina, ohľadne negatívnych amócií alebo vlastností, ktoré sa Bidenovi osobne nepáčia a pripisuje to iným osobám, v tom prípade Putinovi! 

A tak čítame, že 16. septembra r. 2022, Biden pre CBS News povedal, že Rusko bude čeliť vážnym následkom za skutočné použitie zbraní hromadného ničenia, či už to bude chemických alebo jadrových, na Ukrajine a potom čeliť údajne úspešnej protiofenzíve Ukrajiny v Charkove proti vymysleným útokom zo strany RF.

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3876367x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie