Založ si blog

Nemysliteľné sa stáva skutočnosťou!

V scenári, ktorý len pred rokom, nikto nemohol predpovedať, čaká Nemecko politická revolúcia o necelý mesiac, 26. septembra, keď sa v krajine konajú federálne voľby kde sa dynastická CDU/CSU objavuje na pokraji nielen svojej straty, no trpí tým najhorším volebným výsledkom v histórii!

Lenže najskôr sa vráťme jeden týždeň do 21. augusta, ktorý mal byť pre nemeckých vládnucich kresťanských demokratov už prelomový – v ten deň, keď Angela Merkelová hodila svoju váhu za oblbnutého vodcu strany Armina Lascheta, otočila svoje vlajúce volebné bohatstvo. 

A namiesto toho, ako poznamenáva Financial Times, bol to deň zúčtovania. Prieskum, ktorý v sobotu večer ukázal, že podpora pre stranu klesla na celých 22%, čo je úroveň ľavicových sociálnych demokratov, podľa údajov, čo zverejnila agentúra INSA, tomu naznačujú!

Ukazujúc že SPD dokonca výrazne posunula dopredu, pričom zvýšila na 25%, zatiaľ CDU/CSU sa zrútila na iba 20%. To znamená, že ak sa šťastie nespustí do volebného dňa 26. septembra, CDU by mohla smerovať k najhoršiemu volebnému výsledku vo svojej histórii!

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael, Palestína, Kolumbijská univerzita, New York

Proti demonštrantom, ktorí sa zabarikádovali na Kolumbijskej univerzite, zasiahli ťažkoodenci

01.05.2024 06:24

Policajní ťažkoodenci newyorskej polície vstúpili v noci na stredu na pôdu kampusu Kolumbijskej univerzity v New Yorku.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Slovákov k urnám ženú ďalšie voľby. Po 20 rokoch v EÚ sa očakáva rekordná účasť

01.05.2024 06:00

Pred 10 rokmi prišlo voliť europoslancov len 13 percent ľudí. Teraz sa chystá podľa prieskumov až cez 40 percent.

Systém Patriot, PVO

USA majú viac ako 1 100 Patriotov. Poskytnúť ich Ukrajine však vyzývajú spojencov

30.04.2024 22:49

Poľsko aj Grécko už americkej výzve povedali nie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3880876x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie