Založ si blog

Odvolajte Newsoma a zachráňte národ!

Prečo sú elity globalistov takí zúfalí, aby si udržali pri moci guvernéra Kalifornie Gavina Newsoma? Je možné, že jeho pád vyvolá v celej krajine revolučný impulz, ktorý pochová agendu britských liberálov a cisárov a vytvorí americký systém rastu a rozvoja? Kalifornii už desaťročia dominujú najfanatickejší zástancovia politík globálneho Britského impéria!

V tomto režime bol zničený kedysi veľký letecký a kozmický priemysel Kalifornie, bolo tiež napadnuté najproduktívnejšie poľnohospodárstvo na svete, jadrová energia a fosílne palivá boli zatvorené. Dôsledkom tejto nepríčetnosti, počas desaťročí, je Americký štát v plameňoch, americkí farmári a poľnohospodári sú absolútne odstavení od vody, mestá odstavené od napájania.

Ľudia sú aj úplne unavení. Sú pripravení bojovať. Napriek tomu, že to klamúce médiá vykresľujú ako boj medzi demokratmi a republikánmi, mnoho demokratov a nezávislých demonštruje, aby si ale Newsoma stiahli. Členovia PAC LaRouche sa zúčastňujú na sérií diskusií pri okrúhlom stole pre všetkých kandidátov už sponzorovaných spoločnosťou.

TakeCaBack, medzi ktoré patria republikáni, demokrati, nezávislí kandidáti. Z tohoto procesu sa vyvíja nové kvalifikované vedenie, ktoré má právomoc, nielen môcť vyhodiť Newsoma, ale i poslať zvyšok loupežníkov globalistickej elity Britského impéria domov. 14. september môže byť výstrelom, ktorý už bude možno počuť až po celom svete!

 

https://jehovajekralom.com/14-pad-ameriky/

 

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3854547x
Priemerná čítanosť článkov: 2751x

Autor blogu

Kategórie