Založ si blog

Španielská chrípka – len očkovaní zomreli!

História nám hovorí, že španielska chrípka v roku 1918 zabila 50 – 100 miliónov ľudí. V tej dobe, lekárske a farmaceutické zdroje to opísali ako najhroznejšia chorobná nákaza od Čierneho moru z roku 1347, ktorá zabila odhadom 25-30 miliónov ľudí!

Španielsko bolo počas ww1 neutrálne a na rozdiel od bojujúcich krajín NECENZÚROVALO svoju tlač. Výsledkom bolo, že Španielsko ako prvé nahlásilo epidémiu chrípky už v roku 1918 a ako zdroj sa stalo svetovým ‚obetným baránkom’! A zrodili španielsku chrípku!

V rámci prípravy na prvú svetovú vojnu sa vo Fort Riley v Kansase, USA, uskutočnil ale masívny vojenský očkovací experiment zahŕňajúci množstvo predtým vyvinutých vakcín, kde bol medzi iným hlásený aj prvý svetový prípad takzvanej španielskej chrípky!

Nový farmaceutický priemysel sponzorovaný ‚Rockefellerovým inštitútom pre lekársky výskum‘ mal niečo, čo nikdy predtým neexistovalo – veľké množstvo ľudí na testovanie. Subjekty poskytol nábor do americkej armády a obsahoval okolo 6 miliónov mužov!

Pitvy po vojne ukázali, že chrípka nebola vôbec chrípkou! Bolo to spôsobené náhodnými dávkami experimentálnej ‚vakcíny proti bakteriálnej meningitíde‘, ktorá dodnes skutočne napodobňuje príznaky podobné chrípke. A to vytvorilo vražedné pole!

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3893880x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie