Založ si blog

Konšpirátorska hierarchia a Výbor 300!

Dokážete si predstaviť mocnú skupinu, ktorá nepozná žiadne národné hranice, je nad zákonmi všetkých krajín, ktorá ovláda všetky aspekty politiky, náboženstva, obchodu a priemyslu, bankovníctva, poisťovníctva, baníctva, obchodu s drogami, ale i ropného priemyslu, a skupina zodpovedná nikomu okrem jej členov? 

Pre drvivú väčšinu z nás ľudí by sa takáto skupina zdala byť mimo sféry možností a schopností akejkoľvek danej organizácie. Ak tomu v skutočnosti veríte, potom ste vo väčšine. Koncepcia tajnej, elitnej skupiny, ktorá vykonáva kontrolu ale nad každým aspektom nášho života, je mimo nášho chápania. Američania sú náchylní povedať: 

‚Tu sa to nemôže stať, naša ústava to zakazuje’! Jedna kniha má grafické vyjadrenie o tom, že existuje taký orgán, ktorý sa nazýva ‚Výbor 300‘. Aj keď sa väčšina ľudí pokúsi vyriešiť naše problémy, hovoria alebo píšu o ‚oni‘; táto kniha hovorí presne o tom, kto ‚sú‘ a čo ‚oni‘ naplánovali pre našu budúcnosť!

Ako ‚sú‘ vo vojne s americkým národom už 50 rokov, vojna, v ktorej sme na pokraji prehry, aké metódy ‚používajú‘ a presne to, ako nám ‚oni‘ vymyli mozgy. Lenže ak ste zmätení v tom, prečo sa dejú veci, ktoré sa nám ako národom zatiaľ nepáčia, zdá sa nám bezmocné zabrániť, pretože sa zdá, že USA vždy vsádzajú na nesprávneho koňa.

Prečo sú USA v depresii z ktorej už nevyjdú, prečo boli naše niekdajšie spoločenské a morálne hodnoty odvrátené ale i zdanlivo navždy pochované? Ak ste zmätení z mnohých tých konšpiračných teórií, hierarchia konšpirátorov: výbor 300 členov jednoznačne stanoví, že tieto podmienky boli zámerne vytvorené tak, aby nás zrazili na kolená. 

Keď si prečítate aplikované pravdy obsiahnuté v tejto knihe, pochopenie minulých a aj súčasných politických, ekonomických, spoločenských a náboženských udalostí už nebude pre vás žiadny problém! Tento silný prehľad síl, ktoré sa pohybovali proti USA a vlastne proti celému slobodnému svetu, nemožno ignorovať!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3865324x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie