Založ si blog

Britské impérium vs Republika USA!

Nepriateľom Americkej republiky je v súčasnosti, rovnako ako v roku 1776, moderné Britské impérium. Ale pre mnohých Američanov a väčšinu sveta bohužiaľ povaha tohto konfliktu zostáva nejasná alebo dokonca skrytá. Mnoho ľudí sa dnes mylne domnieva, že Britské impérium už neexistuje. Iní považujú komunizmus za primárnu hrozbu pre našu slobodu. Možno existuje ešte niečo ďaleko horšie v modernej histórií sveta! Čo by tým vlastne aj mohlo v súčasnej skutočnosti byť?

Že len veľmi málo jednotlivcov si uvedomuje, ako sa ekonomické a aj kultúrne axiómy oligarchickej vlády stali už akceptovanými a zakotvenými v našej spoločnosti, v myslení mnohých našich ľudí. Lyndon LaRouche často hovoril o tom, čo pomenoval „Oligarchický princíp“. Je to práve ten oligarchický princíp, ale i jeho prejavy aj v hospodárskej politike sveta, vedeckej politike a politike vzdelávania, ktorý je dnes potrebné poraziť. Ale to je jediný spôsob, ako vrátiť USA ich misiu „Chrámu nádeje a majáka slobody“ i pre svet! 

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,406
Celková čítanosť: 3875328x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie