Založ si blog

Nepokoje sa skončili hneď po voľbách!

Je zaujímavé, ako sa násilné nepokoje v roku 2020 skončili hneď po voľbách! Aby si aj ľudia nemysleli, že rok 2020 bol iba o Covid-19, odstávkach a hospodárskej katastrofe, nezabudnite na protesty, nepokoje a stupňujúce sa prejavy zúrivosti.

Spúšťajúcou udalosťou bola smrť Georga Floyda. Bol zabitý počas zatknutia 25. mája v Minneapolise v Minnesote. Celé to ale bolo zachytené na videu. Mal všetok potenciál byť zlomovým bodom, čo sa týka policajnej brutality a rasy – národ bol celkovo pobúrený!

Týždeň po smrti pána Floyda sa demonštrácie rozšírili do 30 miest po celých Spojených štátoch amerických. Mnohé z nich prešli od pokojných protestov k nepokojom. Seattle bol miestom obzvlášť deštruktívnych a násilných nepokojov a krádeží! 

Zatiaľ čo sa Američania celkovo pripravovali na nepokoje na základe výsledku sporných amerických prezidentských volieb, tieto obavy sa nedostavili! Násilie sa v skutočnosti od výsledku volieb spomalilo, na čo stále poukazujú zástanci Trumpa!

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,406
Celková čítanosť: 3873718x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie