Založ si blog

Postarší sú zbytoční jedáci – Kissinger!

Táto ohavná neľudská skoro diabolská myšlienka, že starší ľudia sú ‚zbytoční jedáci’, je citát z knihy Henryho Kissingera pod menom Posledné dni. Nekropolitici sa točia presne okolo toho, kto je v každej spoločnosti odsúdený na občiansku alebo sociálnu smrť. 

Sú to tí, ktorým sú odopreté rovnostárske výhody demokracie, tí, ktorí sú považovaní za nedôstojných pre občianstvo, vyvrheli, a môžu čakať iba určitú predčasnú smrť! Aj keď Achille Mbembe označuje nekropolitiku za súčasť svetovej suverenity!

Ktorú nad svojimi kolóniami osobitne vykonávajú cisárske mocnosti! Ale z konečného pohľadu psychológie je to súčasť ‚inakosti‘ inherentnej ľudskej prirodzenosti, nefunkčná, ale normálna, a preto sa nepripravuje k zmenám. To robia ľudia, keď sú v strese!

V strese z poklesu zdrojov a ničenia ľudského biotopu. Možno by sme mohli prehodnotiť definíciu civilizácie a uznať ju ako vyvíjajúcu sa z ozbrojených táborov! Potom uvidíte, že nekropolitika je zakomponovaná do civilizácie od jej počiatkov!?

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Hrad Likava, Likavka, Ružomberok

Najväčší hrad na Liptove opravia za milióny eur. Pre návštevníkov chystajú novinky

07.05.2024 06:00

Stredovekej pamiatke „odklepli“ veľký balík peňazí. Pribudnú tam nové priestory aj moderné prvky.

Ukrajina,

Škoda ukrajinských zbraní na zničenie Krymského mosta? Rusi si už našli iné vojenské trasy

07.05.2024 06:00

Organizácia Molfar sa pozrela na železničnú dopravu prúdiacu po Krymskom moste. Vyzerá to tak, že z vojenského hľadiska to nie je významný terč.

WC, toaleta, záchody

Britská vláda chce, aby v nových budovách v Anglicku boli povinne oddelené toalety

07.05.2024 05:55

Britská vláda chce uzákoniť povinnosť, aby v nových verejných budovách v Anglicku boli oddelené toalety pre mužov a ženy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3892247x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie