Založ si blog

Firemné médiá už tlačia povinné vakcíny!

Využívanie kríz na presadenie vopred naplánovaného programu je staré ako samotné riadenie ľudí! Navrhovatelia občianskych slobôd s hrôzou sledovali, ako federálna vláda pred takmer dvoma desaťročiami spustila svoju kontrolnú sieť po 11. septembri, spolu s novovzniknutým federálnym oddielom vnútorných bezpečnosti – s typickým britským orwellovským spôsobom. 

Strach a zároveň hystéria po 11. septembri 2001, ktoré médiá neúnavne tlačili, poskytli zámienku pre bezprecedentné uchopenie moci federálnymi orgánmi. 11. september v roku 2001 skutočne otvoril pandorskú skrinku príležitostí pre sociálnych inžinierov, ale i totalitárnych politických predstaviteľov, aby podnietili projekty, ktoré by sa im 10. septembra nikdy nepodarilo presadiť!

Bez 11. septembra v roku 2001 by bol druh úplne neetického experimentovania s hlboko zakorenenými občianskymi slobodami nemysliteľný. Strach a tiež hystéria, ktoré obrazy kolabujúceho Svetového obchodného centra vniesli do mysle širokej verejnosti, udelili americkému impériu licenciu na preskúmanie najtemnejších zákutí fantázie sociálnych inžinierov!

Ale sú skutočne najtemnejšie a najneprípustnejšie vôbec! Vedenie Projektu pre nové americké storočie (PNAC) napísalo vo svojej  správe z roku 1998 pod názvom ‚Obnova obrany Amerických štátov‘: „Proces transformácie, aj keď ten prinesie revolučné zmeny, bude pravdepodobne dlhý, bez absencie katastrofických a katalyzujúcich udalostí  – ako nový Pearl Harbor!” 

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.

kalifát, demonštrácia, islamisti, moslimovia

Žiadať kalifát nie je trestné, tvrdia odborníci. Aj to je sloboda prejavu

04.05.2024 06:00

Možno zakázať demonštráciu, kde spochybňujú základné práva, alebo by to nebolo demokratické? V Nemecku riešia dilemu, ktorú vyvolalo zhromaždenie moslimských radikálov.

radnica, Banská Bystrica

Vzácny erb na najkrajšom slovenskom námestí sa na svoje miesto nevráti. Mesto má však náhradu

04.05.2024 06:00

Historický skvost zdobil banskobystrickú Radnicu na Námestí SNP viac ako dve storočia. Vlani na jeseň však odtiaľ mestský erb zložili a dnes je už isté, že na pôvodné miesto sa nikdy nevráti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,410
Celková čítanosť: 3886170x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie