Založ si blog

Čína bojuje proti USA voči Tik-Toku!

Čína je pripravená zabrániť čínskej spoločnosti TikTok a jej pokrokovým technológiám padnúť do rúk USA za každú cenu, aj keď to znamená, že nesmierne populárna aplikácia na zdieľanie videa môže byť v USA zatvorená, pretože umožňuje USA zmocniť sa firmy!

A jej táto technológia nielenže vytvorí nebezpečný precedens pre ďalšie čínske firmy, ale bude predstavovať aj priamu hrozbu pre čínsku národnú bezpečnosť, toto uviedli čínski odborníci v sobotu, deň pred súdnou bitkou v Amerike o zákaz aplikácie!

Počnúc globálnym obliehaním spoločnosti Huawei Washington stigmatizoval čínske high-tech spoločnosti a snaží sa presvedčiť svet, že tieto spoločnosti sú informátormi čínskej vlády. Nemajú však žiadne dôkazy a preto znova a znova podnecovali verejnú mienku!

Ale zasvätení a väčšina vodcov na celom svete vie, že toto je len blaf Washingtonu na politické účely. Mnoho západných krajín preto zaujalo voči spoločnosti Huawei vyčkávací postoj. Spoločnosť Huawei zrušila svoje plánované inovačné centrum pre Austráliu.

Čína – rezolúcie BR OSN sú záväzné!

28.03.2024

Čína včera považovala za potrebné pripomenúť Bidenovej administratíve, že rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, sú záväzné pre členov OSN. „Rezolúcie Bezpečnostnej rady sú záväzné,“ povedal novinárom v Pekingu hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Lin Ťien. Bezpečnostná rada musí naďalej pozorne sledovať situáciu v Gaze a v prípade potreby sa [...]

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,384
Celková čítanosť: 3815721x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie