Založ si blog

V Rusku už majú vakcínu proti COVID19!

Očkovacia látka proti novému koronavírusu COVID-19, ktorú už vyvinuli ruskí vedci, vytvorila imunitu u 100% dobrovoľníkov, ktorí sa zúčastnili na jej skúškach. Túto správu oznámila v piatok v rozhovore s vedúcou ruského fondu priamych investícií (RDIF) Kirill Dmitrievovou.

Podľa ruského predstaviteľa sa u 100% dobrovoľníkov vyvinula imunita na 21. deň po podaní prvej dávky. Ich imunita sa už po druhej injekcii zdvojnásobila! Na otázku, kedy Rusko zverejní svoje zistenia, vedúci RDIF odpovedal, že všetky informácie nám budú zverejnené v auguste.

‚Vybrali sme najbezpečnejší prístup, ktorý bol dôkladne preskúšaný nielen teraz, ale aj v prípade vakcíny proti ebole a bolo to schválené aj s vakcínou proti MERS, ktorá bola tiež schválená’, pokračovala Dmitrievová. ‚Vybrali sme doteraz najbezpečnejší možný spôsob doručenia’!

Podľa Dmitrievovej už viac ako 20 krajín prejavilo záujem o kúpu ruskej vakcíny proti koronavírusu. Ruská podpredsedníčka vlády Tatiana Goliková už ale skôr uviedla, že sa teraz plánuje spustenie hromadnej výroby vakcíny vyvinutej Národným výskumným centrom pre epidemiológiu! 

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, Putin, summit G20, Moskva

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 11:32

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

fico, kaliňák

Fico a Kaliňák na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavujú alternatívu ruského plynu, aj biznis so zbraňami

07.05.2024 10:25

Aktualizujeme Hlavným dôvodom premiérovej prvej zahraničnej návštevy mimo Európy má byť plyn. Druhým obchodné príležitosti, ktoré autokratický režim prináša.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3893455x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie