Založ si blog

Svet je dnes unášaný šialenou politikou!

Predstavitelia USA orgánov činných v trestnom konaní v piatok vtrhli na čínsky konzulát v Houstone, ale bez zjavného nehanebného porušenia medzinárodných diplomatických dohovorov a išli ďalším krok vpred v pošliapaní ľudskej diplomatickej civilizácie. 

Vláda Ameriky nariadila zatvorenie čínskeho konzulátu v Houstone ale pod absurdnou výhovorkou ochrany duševného vlastníctva USA a súkromných informácií Američanov Tento krok posunul americké útoky proti Číne na nový ešte nebezpečnejší vrchol. 

Svet musel teraz jasne vidieť, ako Washington znovu a znovu vyprovokoval Peking a aj tlačil svoje vzťahy s Čínou do novej studenej vojny. Čína je očividne na obrannej strane, pričom všetky jej kroky sú opatreniami na strane medzinárodnych zákonov.  

Čína nikdy predtým nevyprovokovala ako prvá! Čína ale v piatok nariadila zatvorenie amerického konzulátu v Čengdu v provincii S‘-čchuan. Čínska strana rovnako ako USA stanovila 72-hodinový limit ako reciprocita založená na diplomatických pravidlách. 

Ľudia sa pýtajú: Ako ďaleko bude súčasná konfrontácia medzi Čínou a Spojenými Štátmi pokračovať? Vznikne nová studená vojna? Vyskytnú sa vojenské konflikty alebo aj môžu také konflikty prerásť do rozsiahlej vojenskej konfrontácie medzi nimi?

Možno väčšina si ani neuvedomuje, že Čína nechce novú studenú vojnu, natož horúcu vojnu!Vyššie uvedené otázky sa však stali znepokojujúcim napätím, pretože nikto nevie, aké divoké sú ambície, ktoré má USA, a či sú schopné ich vôbev obmedziť! 

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Petr Pavel

Český prezident Pavel podpísal partnerstvá pre páry rovnakého pohlavia

29.04.2024 14:29

Pri osvojovaní detí sa na nich budú vzťahovať isté obmedzenia.

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3877733x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie