Založ si blog

Poradca Trumpa obviňuje Bidena!

Poradca prezidenta Trumpa tvrdí, že Čína vyslala ‚vojnový vírus’ proti svetu a hlavne proti USA a zároveň označuje kandidáta Bidena za ‚kandidáta Čínskej komunistickej strany‘. ‚Napredovali sme až dovtedy, kým nás Čínska komunistická strana v podstate nezasiahla týmto smrtiacim vírusom, týmto ‚vojnovým vírusom‘, povedal médiam Fox News Navarro, poradca Trumpa.

‚A nemyslím si, že je to len náhoda, že prvý rok, keď Čína mala ekonomiku s poklesom, bol ten istý rok, keď za nami prichádzajú s najrôznejšími spôsobmi, aby nás ekonomicky oslabili’! ‚A Joe Biden je kandidátom Čínskej komunistickej strany’, tvrdil. Neexistujú ale dôkazy, ktoré by naznačovali, že Joe Biden je skutočne podporovaný čínskou komunistickou vládou.

Newsweek sa obrátil na čínske veľvyslanectvo vo Washingtone, DC a aj na Bidenskú kampaň, aby sa vyjadrili, ale až do času uverejnenia horeuvedenej správy nedostali odpovede. Vedci odmietli možnosť, že nová pandémia koronavírusov bola vytvorená v laboratóriu a úmyselne prepustená, aby ublížila USA. Zatiaľ čo nevylúčili, že by mohla neúmyselne uniknúť z laboratória.

Mnohí sa domnievajú, že je to nepravdepodobné a je realistickejšie predpokladať, že vírus bol prenesený na človeka prírodnými prostriedkami. Existuje veľa údajov ale aj dôkazov! Správa Trumpa však opakovane navrhovala, že existujú dôkazy, ktoré spájajú začiatok pandémie s čínskym laboratóriom, bez toho, aby boli tieto dôkazy poskytnuté širokej vedeckej verejnosti. 

Čína neúnavne poprela tieto tvrdenia a uviedla, že americkí predstavitelia sa pokúšajú odvrátiť vinu za ohavnú reakciu Trumpovej administratívy na vypuknutie choroby. USA sú krajinou s najvyšším počtom infekcií a úmrtí, pričom na celoštátnej úrovni narastajú nové prípady, zatiaľ čo európske a juhoázijske krajíny do značnej miery potlačili svoje ohniská COVID-19 pandémie.

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

čína, Rusko, Nemecko

Terčom sú Ukrajina a Taiwan. Učia sa Čína a Rusko, ako spolu bojovať v kyberpriestore?

06.05.2024 06:00

Experti naznačujú, že v kyberpriestore vidia spoluprácu Pekingu a Moskvy. Ukrajina a Taiwan s tým majú skúsenosti.

Jozef Štajer, exstarosta, Telgárt

Záhadná abdikácia starostu v Telgárte: Náhle odišiel a zanechal po sebe len list

06.05.2024 06:00

Mal toho „plné zuby“? Kontajnerové mestečko v Telgárte, kde od novembra žije viac ako stovka osadníkov, má stále problémy. Práve to by mal byť dôvod, prečo starosta odstúpil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,411
Celková čítanosť: 3889702x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie