Založ si blog

Michael Shellenberger – Apokalypsa nikdy!

Apokalypsa nikdy nie je nesmierne dôležitá kniha od Michaela Shellenbergera, ktorý na jej živých stránkach chráni vedu a pomáha subjektu-čitateľovi, ktorý sa dokonale topí v nepochopení a v straníctve. Píše sa o nej:

‚Environmentálne problémy sú často zamieňané s konfliktnými ale často aj extrémnymi názormi, pričom obe strany sú do istej miery už poháňané ideologickými predsudkami, ignoranciou a mylnými predstavami. 

Vyvážená aj osviežujúca kniha spoločnosti Shellenberger sa hlboko zaoberá mnohými environmentálnymi problémami a odhaľuje skreslené informácie vedcov, jednostranné deformácie environmentálnych organizácií…

…a skresleniami vyvolanými finančnými záujmami. Jeho závery sú podporené príkladmi, presvedčivými a vecnými argumentami, faktami a zdrojovými dokumentáciami. Ale toto môže byť najdôležitejšia kniha o životnom prostredí, aká kedy bola napísaná’!

V tomto pútavom ale aj dobre preverenom pojednávaní Michael Shellenberger odhaľuje pokrytectvo hnutia životného prostredia pri maľovaní klimatických celoglobálnych zmien v apokalyptických podmienkach!

Ale zároveň aj vytrvalo pracuje proti jadrovej energii, jedinému zdroju zelenej energie, ktorého realizáciou by sa dalo reálne zabrániť najhorším klimatickým rizikám na svete. Dezinformácia zľava nahradila podvod zprava ako najväčšiu prekážku zmeny klímy.

Michael Shellenberger metodicky rozoberá princípy myslenia ‚Časov Konca‘, ktoré sú v environmentálnom myslení také bežné. Už od požiarov Amazonky po oceánske plasty, Apokalypsa nikdy nepodporuje súčasnú vedu.

Obsahuje jasné argumenty, sympatický humanizmus a silné protipoložky, aby aj utiekla panike, ktorá je úmyselne naprogramovaná a všetko v tejto knihe je tak naliehavé, aby ste si ju prečítali.

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3863978x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie