Založ si blog

Globálny dlh je dnes $188 biliónov!

 

Svet má teraz zadlženosť vo výške 188 biliónov dolárov a toto číslo každý rok rýchlo rastie! Je to forma zotročenia, ktorá je hlboko zákerná, pretože väčšina ľudí žijúcich na tejto planéte ani nechápe, ako systém funguje, a aj keby tak urobili, väčšina z nich by nemala absolútne žiadnu nádej, že by sa z toho dostala, vrátane svojich synov, a to neprestajne!

Dlžník je zamestnancom (otrokom, podľa inšpirovaných slov izraelského kráľa Šalamúna v jeho knihe Príslovia) veriteľa a globálny finančný systém je navrhnutý tak, aby priviedol čo najväčšie bohatstvo k najvyšším 0,1%. Samozrejme, v celej ľudskej histórii vždy existovalo otroctvo a hlavnou motiváciou mať otrokov je získať ekonomický úžitok z zotročených.

A hoci väčšina z nás sa dnes nepovažuje za otrokov, pravdou je, že globálna elita od nás všetkých ťaží viac bohatstva ako kedykoľvek predtým. Toľko z našej práce ich zbohatne, ale väčšina ľudí si ani neuvedomuje, čo sa deje. Ak máte kreditnú kartu a každý mesiac dávate iba malé platby, ľahko zaplatite dvojnásobok sumy peňazí, ktorú ste si pôvodne požičali!

Kam teda idú všetky tie peniaze? Samozrejme, ide o finančnú inštitúciu, z ktorej ste dostali svoju kreditnú kartu, a táto finančná inštitúcia je zase vo vlastníctve globálnej elity. V podstate ste sa dobrovoľne stali otrokom cez kreditnú kartu, a splátky, ktoré si vyžaduje,  spolu s úrokmi nakoniec obohatila ostatných. To isté sa deje všetkým národom!

Medzitým tí, ktorí držia náš dlh, stále žijú na vysokej nohe a smejú sa cestou do banky! Tí v konečnom dôsledku zakrátko zotročia celú obývanú zem ako ôsmy kráľ z knihy Zjavenie, vo forme OSN! Ale existuje nádej! Zakrátko sa stane realitou motto z Francúzskej revolúcie: boli to najhoršie časy a boli to nejlepšie časy!

 

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3872727x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie