Založ si blog

Môžu ukrajinskí blázni začať vojnu?

Ukrajinská vojenská armáda ostreľuje na zemi naďalej republiky v odtrhnutých v regióne Donbas. Podľa Doneckej spravodajskej agentúry ostreľovanie prerušilo dodávku elektriny v dedine Vasilyevka severovýchodne od mesta Doneck. 

Zástupca DPR v Spoločnom stredisku pre kontrolu a koordináciu už informoval o ôsmich porušeniach prímeria zo strany ukrajinských síl za posledných 24 hodín, ktoré zahŕňali aj 89 výstrelov z granátometov a mínometov!

Okrem výpadku elektriny vo Vasilyevke bola vypadnutá už i čerpacia stanica vody v inej dedine. Vo svetle týchto provokácií hovorca Kremľa Dmitrij Peskov vyjadril pochybnosti o tom, či ukrajinský prezident kontroluje ukrajinskú armádu?

 ‚Zatiaľ nevidíme náznaky, ktoré by asi naznačovali, že sa ukrajinská strana chce trochu upokojiť, potlačiť rétoriku ukrytú za rečami o nejakej imaginárnej hrozbe a tak prevziať kontrolu nad svojimi jednotkami armády, ktoré sa často stávajú zdrojom provokácií’!

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

prezidentske volby Ivan Korčok postava

Korčok podporí v eurovoľbách PS, KDH, SaS a Demokratov

30.04.2024 13:14

Vyzvať chce najmä na podporu žien na kandidátnych listinách týchto strán.

Británia Londýn Hainault útok meč zranení

Muž s mečom útočil na ľudí na predmestí Londýna

30.04.2024 12:52

Podľa polície incident zrejme nesúvisí s terorizmom.

lukáš machala

Je podložené, že Zem je guľatá? Boli ste vo vesmíre? Machala chce dať vo verejnoprávnom médiu priestor aj konšpirátorom

30.04.2024 12:37

Machala sa stal známym ako poradca bývalého predsedu NR SR Andreja Danka. Už vtedy bol šíriteľom konšpiračných teórií.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Pamätný deň vstupu do EÚ je 1. mája, slovenský pas patrí k najsilnejším

30.04.2024 12:19

Už je to 13 rokov, čo si pripomíname okrem Sviatku práce aj Deň pristúpenia Slovenskej republiky k Európskej únii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3880121x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie