Založ si blog

Senilný a blúznivý Biden provokuje Rusko!

Senilný a blúznivý prezident Joe Biden provokuje Rusko; Jeho spravodajská komunita zakryla, oklamala a zatajila zradu proti prezidentovi USA, Donaldovi Johnovi Trumpovi! Prezident Green Screen, senilný avatar, ktorý teraz okupuje Biely dom!

A teraz plne signalizoval jeden zo svojich šialených cieľov: Bidenova vláda sa pripojila k dlhej aj zlyhávajúcej kampani britskej vlády zameranej na odstránenie Vladimira Putina za ruského vodcu. To je „späť“, Obama 2.0 na steroidoch, nie Amerika, ako tvrdí Biden!

Po ruskom šialenstve Joe Bidena, ktoré okupovalo prvé tri dni tohto minulého týždňa, nasledovala ukážka úplnej nekompetentnosti ministra zahraničných vecí, Tony Blinkena a poradcu pre národnú bezpečnosť, Jake Sullivana, počas dvoch dní s Čínou na Aljaške!

Číňania využili súčasnú americkú šialenú a dystopickú ‚prebudenú konečnú‘ kultúru na vykorenenie morálnej nadradenosti, ktorú si v mene neoliberalizmu nechtiac nárokovali dvaja najdlhšie slúžiaci pomocníci teraz Amerického prezidenta Joe Bidena.

Vo svojom rozhovore zo 16. marca s úškrnom s Georgom Stephanopoulosom na stanici ABC Biden vyhlásil, že Vladimir Putin nemá dušu, a chválil sa, že to Putinovi povedal už skôr, a potom so Stephanopoulosom súhlasil, že Putin je ‚vrah‘!

Prichádza vojenská branná povinnosť?

17.06.2024

Snemovňa reprezentantov v piatok schválila svoju verziu ročného zákona o obrannej politike, čím v skutočnosti schválila zákon o povolení národnej obrany (NDAA) vo výške 883,7 miliardy dolárov, aby sa posunul vpred v hlasovaní v pomere 217 ku 199, ktoré do značnej miery padlo podľa straníckych línií. Proti sa postavili len traja republikáni. Ale medzi najzaujímavejšie [...]

J. Biden a V. Zelensky podpísali dohodu!

16.06.2024

Prezidenti Joe Biden, a Volodymyr Zelenskyj, už podpísali vo štvrtok prelomovú 10-ročnú bezpečnostnú dohodu medzi Washingtonom a Kyjevom, v deň, ktorý ukrajinský líder nazval historickým dňom v boji proti ruskej invázii. USA poskytnú Ukrajine počas nasledujúceho desaťročia celý rad vojenskej pomoci, aj výcviku, zatiaľ čo Zelenskij povedal, že to bude slúžiť ako most [...]

RF diplomat – NATO pripravuje stret s RF!

14.06.2024

NATO zjavne dnes už pripravuje stret s Ruskom, vrátane jadrových zbraní, povedal pre Izvestija, námestník ruského ministra zahraničných vecí, Alexander Gruško, podľa série správ agentúry TASS: “Všetko, čo dnes NATO v tejto oblasti robí, otvorene povedané, je prípravou aliancie na možný vojenský konflikt s Ruskom,“ povedal. „A cvičenia, ktoré sa konajú, [...]

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

V českom vojenskom priestore explodovala munícia, na mieste sú zranení

17.06.2024 12:33

K explózii došlo vo vojenskom výcvikovom priestore Libavá neďaleko Olomouca.

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,443
Celková čítanosť: 3983911x
Priemerná čítanosť článkov: 2761x

Autor blogu

Kategórie