Založ si blog

Trump reaguje na rozhodnutie USA súdu!

Bývalý prezident Donald Trump v pondelok uviedol, že newyorskí úradníci, ktorí ho vyšetrujú, sa zúčastňujú na pokračovaní „najväčšej politickej honby na čarodejnice v histórii našej krajiny“ potom, čo najvyšší súd rozhodol, že Newyorský prokurátor by mohol získať Trumpove daňové priznania. Dodal:

“Už viac ako dva roky sa New York City zaoberá takmer každou transakciou, ktorú som kedy urobil, vrátane hľadania daňových priznaní, ktoré uskutočnili medzi najväčšími a najprestížnejšími právnymi a účtovnými spoločnosťami v USA. Donald Trump potom ďalej pokračoval vo svojom vyhlásení:

„Najvyšší súd by nikdy nemal dovoliť, aby sa takáto rybárska výprava uskutočnila, ale stalo sa! To je niečo, čo sa žiadnemu prezidentovi nikdy predtým nestalo, všetko je ale inšpirované demokratmi v úplne demokratickom prostredí, v štáte NY a štáte, ovládaný mojim nepriateľom, guvernérom Andrewom Cuomom! 

Ide o útoky demokratov, ktorí sú ochotní urobiť čokoľvek, aby zastavili takmer 75 mil ľudí (najviac hlasov, zatiaľ, ktoré kedy dostal sediaci prezident), ktorí v r. 2020 voľbách hlasovali za mňa – za voľby, ktoré podľa mnohých ľudí a odborníkov majú pocit, že som absolútne vyhral a s tým ja osobne a celý môj tím súhlasí!”

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3854610x
Priemerná čítanosť článkov: 2751x

Autor blogu

Kategórie