Založ si blog

COVID-19 vírus a čo vám nepovedia – 3

Predtým, ako sa zameriame na to, čo nám nie je povedané, stojí za to pozrieť sa na to, ako MSM rozširuje dezinformácie. 22. februára jedna handra vytlačila príbeh, ktorý absurdne tvrdil, bez štrbiny dôkazov, že Rusko nejakým spôsobom zámerne rozširovalo dezinformácie o víruse. 

Nekriticky to nahlásil a nič nespochybňoval. Jeho úvodný odsek znel: ‚Tisíce ruských účtov so sociálnymi médiami na internete celosvetovo začali koordinované úsilie o šírení dezinformácií a varovaní pred koronavírusom, čím narušili globálne úsilie v boji proti epidémii COVID – 19 Koronavírusu’.

Ako keby to nestačilo, 10. marca rovnaká handra uverejnila správu: ‘Odborníci na dezinformáciu tvrdia, že existuje v skutku len málo dôkazov o spoločnom úsilí o šírení nepravdivosti vírusu, čo naznačuje, že klamlivé informácie v obehu vo svete sa šíria predovšetkým prostredníctvom bežných ľudí’!

Priamo v rozpore s ich predchádzajúcou dezinformáciou, táto buničina MSM predpokladá, že sme všetci tak hlúpi, že si nevšimneme ich večné teoretické názory alebo dôkazy bez dôkazov. Britský vysielateľ je pravdepodobne najhorším zo všetkých dezinformačných propagandistov!

BBC uviedla verejnosť do omylu, keď informovala: ‚Konšpiračné teórie spájajúce signály 5G s pandémiou koronavírusov sa naďalej šíria, aj keď už aj existujú dôkazy, že signály mobilných telefónov nepredstavujú zdravotné riziko’! Dezinformácia ako ušitá len pre neinformované publikum!

Aj keď sa asi dá súhlasiť s BBC, že neexistuje dôkaz o prepojení medzi 5G a zjavným koronavírusom, určite to nemôžeme vylúčiť! Ale v druhej polovici, že neexistujú  dôkazy o zdravotnom riziku, bol klamný podvod! K dispozícii existuje bohatstvo dôkazov takého rizika pre ľudí na celom svete!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3867067x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie