Založ si blog

Skutočný dôvod obvinenia Trumpa – 2

Ak dnes čítate alebo sledujete médiá, nájdete slová v tomto zmysle, že najlepší priateľ prezidenta Trumpa, Gordon Sondland, svedčí o tom, že o stretnutí Bieleho domu s Ukrajinou to bolo Quid Pro Quo alebo inými slovami ‘Niečo za niečo’!

Toto je bomba, ktorú veľvyslanec, ktorý získal svoje miesto tradičným spôsobom a prispel miliónmi dolárov, povedal, že stretnutie v Bielom dome závisí od ukrajinských vyšetrovaní Bourismy a tiež o USA presidentských voľbách v roku 2016.

Po prvé, bolo to skutočne alebo dokázateľne tak? Po druhé, uvažujete (Britské impérium a jej posluhovači špionážni agenti) o obvinení prezidenta z dôvodu jeho stretnutia v Bielom dome s novozvoleným prezidentom Ukrajiny a jeho snahu odstrániť korupciu?

Kongressman Radcliffe ukazuje, že všetko je založené na klebetách, dojmoch a osobných domnienkach Sondlanda, nie na dôkazoch! Kongressman Jordan to zhŕňuje všetko! A Kongresman Turner poukazuje na mediálne klamstvá!

Vo Washingtone nebezpečné pokračovanie pokusu o prevrat proti prezidentovi Spojených štátov britskými spravodajskými službami a ich neonacistickými spojencami by takmer určite znamenalo v blízkej budúcnosti 3. svetovú, ale teraz nukleárnu vojnu!

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

ATACMS, Ukrajina

ATACMS či vojenskí poradcovia. Zameria Kyjev pomoc z USA aj na zničenie Krymského mosta?

23.04.2024 06:00

Už tento týždeň by Ukrajina mohla z USA dostať ďalekonosné Armádne taktické raketové systémy – ATACMS.

Marina Francisti, Ana Meši

Zubná turistika očami lekárok zo Srbska: Slovákov trápi bezzubosť, chodia k nám po protézy aj implantáty. Láka ich cena

23.04.2024 06:00

Stomatologičky zo Srbska nám priblížili, čo láka Slovákov do ich ambulancií.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,403
Celková čítanosť: 3862917x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie