Založ si blog

Globálny dlh je dnes $188 biliónov!

 

Svet má teraz zadlženosť vo výške 188 biliónov dolárov a toto číslo každý rok rýchlo rastie! Je to forma zotročenia, ktorá je hlboko zákerná, pretože väčšina ľudí žijúcich na tejto planéte ani nechápe, ako systém funguje, a aj keby tak urobili, väčšina z nich by nemala absolútne žiadnu nádej, že by sa z toho dostala, vrátane svojich synov, a to neprestajne!

Dlžník je zamestnancom (otrokom, podľa inšpirovaných slov izraelského kráľa Šalamúna v jeho knihe Príslovia) veriteľa a globálny finančný systém je navrhnutý tak, aby priviedol čo najväčšie bohatstvo k najvyšším 0,1%. Samozrejme, v celej ľudskej histórii vždy existovalo otroctvo a hlavnou motiváciou mať otrokov je získať ekonomický úžitok z zotročených.

A hoci väčšina z nás sa dnes nepovažuje za otrokov, pravdou je, že globálna elita od nás všetkých ťaží viac bohatstva ako kedykoľvek predtým. Toľko z našej práce ich zbohatne, ale väčšina ľudí si ani neuvedomuje, čo sa deje. Ak máte kreditnú kartu a každý mesiac dávate iba malé platby, ľahko zaplatite dvojnásobok sumy peňazí, ktorú ste si pôvodne požičali!

Kam teda idú všetky tie peniaze? Samozrejme, ide o finančnú inštitúciu, z ktorej ste dostali svoju kreditnú kartu, a táto finančná inštitúcia je zase vo vlastníctve globálnej elity. V podstate ste sa dobrovoľne stali otrokom cez kreditnú kartu, a splátky, ktoré si vyžaduje,  spolu s úrokmi nakoniec obohatila ostatných. To isté sa deje všetkým národom!

Medzitým tí, ktorí držia náš dlh, stále žijú na vysokej nohe a smejú sa cestou do banky! Tí v konečnom dôsledku zakrátko zotročia celú obývanú zem ako ôsmy kráľ z knihy Zjavenie, vo forme OSN! Ale existuje nádej! Zakrátko sa stane realitou motto z Francúzskej revolúcie: boli to najhoršie časy a boli to nejlepšie časy!

 

Čína – rezolúcie BR OSN sú záväzné!

28.03.2024

Čína včera považovala za potrebné pripomenúť Bidenovej administratíve, že rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, sú záväzné pre členov OSN. „Rezolúcie Bezpečnostnej rady sú záväzné,“ povedal novinárom v Pekingu hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Lin Ťien. Bezpečnostná rada musí naďalej pozorne sledovať situáciu v Gaze a v prípade potreby sa [...]

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,384
Celková čítanosť: 3814790x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie