Založ si blog

Dostali pečať a závdavok nesmrteľnosti!

 

Na začiatku bol Stvoriteľ obvinený, medzi iným, z toho, že si neprial, aby sa ľudia stali nesmrteľnými ako on! Na ľstivú klamlivú otázku, či im Stvoriteľ nedovolil jesť zo všetkých stromov záhrady, Eva mu odpovedala, že zo všetkých stromov záhrady môžu jesť, okrem jedného, zo stromu poznania dobrého a zlého, lebo ak z neho zjedia, že zomrú! 

Na to odpovedal Diabol ďalšou lžou, že nezomrú, lebo Boh vie, že ak zjedia zo stromu poznania dobra a zla, budú ako on, vediac všetko dobré a všetko zlé a ako následok budú mať nesmrteľný život! Ako na to reagovala Eva? Bola oklamaná, lebo od svojho manžela vedela, že zvieratá nemajú schopnosť reči ako ľudia!

Ale teraz, keď videla, že had (v skutočnosti to boh Diabol, ako nevideiteľná osoba skrývajúci sa za hadom) bol schopný reči a preto si myslela, že ak aj ona zje z toho stromu, že aj ona bude aspoň ako Adam, ktorý predtým nadobudol poznanie od Stvoriteľa počas asi 40 rokov, keď mal za úlohu pomenovať zvieratá. 

Ale akonáhle z ovocia zjedla, zistila, že bola oklamaná, pretože nezískala žiadne zvláštne poznanie, ale naopak, jej svedomie ju začalo veľmi trápiť! Adam sa k nej pripojil a tak obidvaja zhrešili  proti svojmu Stvoriteľovi a zavrhli aj svoje ešte nenarodené potomstvo do hriechu, staroby, choroby a nakoniec do nevyhnutnej smrti! 

Mal Diabol pravdu, že Stvoriteľ si nepraje, aby jeho pozemské deti nezískali nesmrteľnosť? Všimnime si, čo napísal apoštol Pavol pod inšpiráciou pomazaným učeníkom-bratom Ježiša Krista a duchovným synom Stvoriteľa o ich budúcnosti v kresťanskom zbore Korint, keď budú spolu tvoriť nebeskú nevestu Božieho syna:

“Ale ten, kto zaručuje, že vy aj my patríme Kristovi, a kto nás pomazal, je Boh. Vložil na nás tiež svoju pečať a dal nám do srdca závdavok toho, čo má prísť, totiž ducha…nesmrteľnosti.” To znamená, že Ježiš a jeho manželka získajú nesmrteľnosť, alebo zdroj života v sebe a nebudú závislí na večnom živote od svojho Stvoriteľa a nebeského Otca! 

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,400
Celková čítanosť: 3852406x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie