Založ si blog

Vzkriesenie Ježiša Krista nás poučuje…

 

…o niekoľkých iných skutočností života ľudstva do budúcnosti a vzkriesení mŕtvych k životu. Je nielen dôkazom toho, že Stvoriteľ ľudstva je Všemohúci Boh, ale aj o tom, o akom vzkriesení nás Biblia učí! Neučí nás napríklad, že existuje posmrtný život, o akom učia nespočetné náboženstvá v rôznych kultúrach ľudstva!

Lebo potom by nebola potreba vzkriesenia z mŕtvych! Ježiš Kristus počas svojho života na Zemi sám vzkriesil k životu tri osoby. Prečo len tri? Pretože tieto jeho tri vzkriesenia zahŕňujú všetky formy vzkriesenia, ktoré on ako už oslávený nebeský, nesmrteľný a večný kráľ už urobil a ešte urobí!

Jeho vzkriesenie syna vdovy na ceste k cintorínu predstavuje duchovné oživenie tých z neveriaceho ľudstva z nevedomosti, aj keď títo veriaci v konečnom dôsledku stárnutia po čase umrú pred príchodom jeho tisícročnej vlády. Vzkriesenie Lazara je dôkazom ale iného vzkriesenia k životu miliárd ľudí, ktorí zomreli od Ábela až dodnes!

Je to vzkriesenie všetkých, ktorí v minulosti zomreli ako dôsledok zdedeného hriechu od Adama! Tí budú počas Kristovej vlády vzkriesení s nádejou na večný život na rajskej Zemi pod podmienkou, že budú žiť v súlade so zákonmi života. A potom tu máme tretie Kristove vzkriesenie k životu, ale teraz k nebeskému!

Je to privátne vzkriesenie mladej dievčiny, ale za prítomnosti len jej rodičov a blízkych príbuzných v dome dievčiny a jej rodičov! Je to vzkriesenie, ktoré reprezentuje iba vzkriesenie 144, 000 pomazaných bratov Ježiša Krista a duchovných synov Stvoriteľa k nebeskému večnému životu.

Čína – rezolúcie BR OSN sú záväzné!

28.03.2024

Čína včera považovala za potrebné pripomenúť Bidenovej administratíve, že rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, sú záväzné pre členov OSN. „Rezolúcie Bezpečnostnej rady sú záväzné,“ povedal novinárom v Pekingu hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Lin Ťien. Bezpečnostná rada musí naďalej pozorne sledovať situáciu v Gaze a v prípade potreby sa [...]

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,384
Celková čítanosť: 3816216x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie