Založ si blog

Zahmlievajú sa najdôležitejšie Voľby!

 

V tomto krátkom článku nebude reč o voľbách tej alebo inej krajiny. V skutočnosti čoraz viac sa stretávame so zväčšujúcim sa počtom volieb najrôznejšieho druhu! Na celom svete! Od voľby najkrajšej ženy po najlepšiu vládu na kažej úrovni v krajine.

Ale tieto voľby sú v skutočnosti len napodobňovaním a zároveň zahmlievaním tých najdôležitejších volieb – volieb vlády pre celý vesmír! Voľby, ktoré už prebiehajú viac ako 2 000 rokov! Voľby do celovesmírnej vlády Všemohúceho Stvoriteľa!

Voľby vlády, ktorá jediná je schopná rozriešiť všetky problémy sveta a zabezpečiť pokoj a mier celého vesmíru na večné veky! Ale, ako to hovorí motto jedného blogera: ‘Len ten, kto vidí neviditeľné, ten dokáže prežiť v nemožnom…’. Alebo takto: 

Len ten, kto vidí neviditeľné voľby do celovesmírnej vlády Stvoriteľa a je poctivý a úprimný a vytrvá až do konca napriek najrôznejších zahmlievaní, ten dokáže voliť tú najlepšiu vládu nielen pre jednu krajinu, ale aj pre celý svet!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.

Maximilian Krah

Krah i napriek špionážnej kauze zostáva lídrom kandidátky AfD v eurovoľbách. Obvineného asistenta prepustil

24.04.2024 10:52

Krahovho asistenta zatkli pre obvinenia zo špionáže pre Čínu.

Sergej Šojgu

Moskovský súd uvalil väzbu na Šojguovho námestníka. Obvinil ho z korupcie

24.04.2024 10:33

Timur Ivanov je obvinený z prijatia úplatku v "obzvlášť vysokej výške."

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3864935x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie