Založ si blog

Zázračná ekonomika čaká na odvážny národ

Nie je potrebné ani fantazírovať, ani špekulovať, aby sa poctivý a úprimný človek presvedčil vedeckým pohľadom do histórie izraelského národa, že taká ekonomika existovala, a že tá istá ekonomika čaká, aby sa podobne odvážni členovia ľudskej rodiny mohli nielen hmotne, ale aj duchovne vyzdvihnúť ponad celosvetový priemer.

Nielen Kniha-kníh dokazuje existenciu takej neporovnateľne vyspelej ekonomiky v histórii ľudstva, ale i iné historické dokumenty okolitých národov, keď budú poctivo, hlboko preštudované, dajú inteligentnému pozorovateľovi jasný dôkaz, zbavený akýchkoľvek predsudkov, ktoré existujú a vždy len skresľujú historickú pravdu.

Jedna vedecká práca hovorí, že ekonómia Izraela bola založená na 50 ročnom cykluse, pozostávajúcom z desiatkového systému, sedemročného odpočinku pre zem-polia izraelčanov a z jubilea každých 50 rokov. Neexistovali ekonomický rozmach a bankrot ani nezamestnanosť, aké máme dnes skoro v každej krajine sveta!

Na dodatok a podporu horeuvedených faktov ešte málo išpirovaných slov Mojžiša izraelskému národu: ´Ak budeš počúvať, ó, Izrael, a dbať, aby si konal podľa zákonov aby sa ti dobre darilo…v tejto krajine tečúcej mliekom a medom´!

Prichádza vojenská branná povinnosť?

17.06.2024

Snemovňa reprezentantov v piatok schválila svoju verziu ročného zákona o obrannej politike, čím v skutočnosti schválila zákon o povolení národnej obrany (NDAA) vo výške 883,7 miliardy dolárov, aby sa posunul vpred v hlasovaní v pomere 217 ku 199, ktoré do značnej miery padlo podľa straníckych línií. Proti sa postavili len traja republikáni. Ale medzi najzaujímavejšie [...]

J. Biden a V. Zelensky podpísali dohodu!

16.06.2024

Prezidenti Joe Biden, a Volodymyr Zelenskyj, už podpísali vo štvrtok prelomovú 10-ročnú bezpečnostnú dohodu medzi Washingtonom a Kyjevom, v deň, ktorý ukrajinský líder nazval historickým dňom v boji proti ruskej invázii. USA poskytnú Ukrajine počas nasledujúceho desaťročia celý rad vojenskej pomoci, aj výcviku, zatiaľ čo Zelenskij povedal, že to bude slúžiť ako most [...]

RF diplomat – NATO pripravuje stret s RF!

14.06.2024

NATO zjavne dnes už pripravuje stret s Ruskom, vrátane jadrových zbraní, povedal pre Izvestija, námestník ruského ministra zahraničných vecí, Alexander Gruško, podľa série správ agentúry TASS: “Všetko, čo dnes NATO v tejto oblasti robí, otvorene povedané, je prípravou aliancie na možný vojenský konflikt s Ruskom,“ povedal. „A cvičenia, ktoré sa konajú, [...]

taliansko, horúčavy, pláž

Taliansko zasiahla prvá tohtoročná vlna horúčav. V Sardínii a Sicílii očakávajú až 44 stupňov

17.06.2024 17:02

Teploty presahujúce 40 stupňov sú o desať stupňov vyššie, ako je teplotný priemer pre dané obdobie.

France Obit Delors

Francúzsky exprezident chce zachraňovať Macrona, ktorý ho vytlačil z Elyzejského paláca

17.06.2024 17:00

François Hollande bude kandidovať v predčasných parlamentných voľbách. Zdôrazňuje, že chce zabrániť krajnej pravici v nástupe k moci.

NR SR: Rokovanie 12. a 13. schôdze

Súdna rada nevidí dôvod na skrátené legislatívne konanie v prípade lex atentát

17.06.2024 16:39

Tzv. lex atentát schválila minulý týždeň vláda.

praha

Univerzita Karlova podá proti uzneseniu o odložení prípadu streľby sťažnosť

17.06.2024 16:11

UK navrhne úplné vyšetrenie všetkých súvislostí vlaňajšieho útoku na jej Filozofickej fakulte.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,443
Celková čítanosť: 3985337x
Priemerná čítanosť článkov: 2762x

Autor blogu

Kategórie