Založ si blog

Najdôležitejšie svetové voľby prebiehajú. . .

Nebolo to po prvý raz, keď Tvorca ponúkol určitej skupine ľudstva možnosť vyvoliť si vlastného Vládcu na svoje dobro alebo zlo. Pod inšpiráciou im bola daná možnosť: ´vyberte si dnes, komu budete slúžiť´.

Aj keď naši predkovia Adam a Eva definitívne rozhodli zle nielen pre seba, ale aj pre celé ich potomstvo, možnosť zvoliť si tú najlepšiu vládu zostáva dnes pre všetkych obyvateľov tejto planéty Zem!

Presne tak! Ich zlé rozhodnutie ovplyvnilo životy celého ľudstva a ako následky boli a pokračujú bolesti, utrpenia, nespravodlivoasť, vykorisťovanie a smrť, a to len niekoľko z takých nerestí života.

Horecitované slová vyslovené izraelským vodcom Jozuom, ktorý bol následovníkom Mojžiša, boli predložené celemu Izraelu pred vchodom do Tvorcom im zasľúbenej ´krajiny tečúcej mliekom a medom´!

Výzva pre všetkých ľudí ešte stále pokračuje a majú možnosť zvoliť si Vládcu, ktorý cez svojho syna premení celú planétu na rajskú zem pre každého obyvateľa tejto planéty bez rozdielu, kde momentálne žije.

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,405
Celková čítanosť: 3869842x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie