Založ si blog

Panamské papiere spĺňajú biblicke proroctvo

V poslednom čase sa veľa hovorí o ´Panamských papieroch´, o skrytej informácii, ktorá poukazuje na korupciu svetových vodcov. Novinári sveta sa dostali k doteraz najväčšiemu úniku informácii právnickej firmy Mossack Fonseca.

Viac ako 300 novinárov z celého sveta pracovali na zverejnení dokumentov opisujúcich detailné informácie opierania peňazí vysokých politikov na celom svete! Sú medzi nimi aj prezident Putin, Kráľ Saudskej Arábie a rodina Bašára al-Asada a mnohí iní!

Ale čo má toto spoločné s biblickým proroctvom? Ako toto zjavenie o kurupcii svetových vodcov aj v informácii obsahujúcej v preslávenej Wikileaks a iných dokazuje pravdivosť o Božom Slove-Biblii, takzvanej Knihy-kníh od nášho Stvoriteľa?

Vo svojej slávnej ‚prednáške na Vrchu‘ Kristus povedal: ´Totiž nič nie je skryté tak, aby to nebolo odhalené a nič nebolo tak starostlivo zatajené, aby to nevyšlo najavo! Ktokoľvek má uši na počúvanie, nech počúva´. Mnohí nemajú ´uši, aby počúvali pravdu´.

Veci sa dnes pohybujú s úžasnou rýchlosťou nielen v technológií, ale aj v oblastiach života, ako je informatika alebo IT (Informačná Technológia). Je dobre si zapamätať, že Stvoriteľ života je zároveň Bohom komunikácie a informácie.

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Sergej Šojgu

Moskovský súd uvalil väzbu na Šojguovho námestníka. Obvinil ho z korupcie

24.04.2024 10:33

Timur Ivanov je obvinený z prijatia úplatku v "obzvlášť vysokej výške."

vražda, bratislava, bezdomovec

Z vraždy muža v bratislavskej Petržalke obvinili 45-ročnú ženu

24.04.2024 10:23

V prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody až na 20 rokov.

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

Kim Jo-džong

Sestra severokórejského vodcu: Vybudujeme ohromnú vojenskú silu

24.04.2024 09:50

Severná Kórea tvrdí, že vojenské cvičenia USA sú prípravou na jadrovú vojnu proti Pchjongjangu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3864900x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie