Založ si blog

Lídri NATO mentálne opúšťajú realitu!

Lídri NATO mentálne opúšťajú realitu, privádzajú skutočný svet na pokraj – aká bude teraz nová paradigma? Ak si myslíte, že elity NATO stratili rozum, máte pravdu! Ale ich fantázie ohrozujú celý svet tým, že nás privádzajú na pokraj jadrového konfliktu a do civilizačnej hanby!

Nemeckí generáli sú prichytení na konferenčnom hovore, kde diskutujú o poskytnutí rakiet dlhého doletu Ukrajine, ale aj ich použití vo veľkej salve na zničenie Krymského mosta, no dnes už najdlhšieho v Európe. Vypukol nejaký škandál, okolo nedostatočnej bezpečnosti na výzvu, zatiaľ čo dôsledky úderu vojakov NATO na kľúčovú časť ruskej infraštruktúry sa dnes absolútne bezstarostne ignorujú, ako keby Rusko len večne blafovalo a nemalo žiadne červené čiary!

Ako môžeme rozpoznať konšpiračné teórie

11.05.2024

Britská vláda vydala novú príručku aj pre všetkých prítomných poslancov, aby im pomohla odhaliť konšpiračné teórie! Čo znie jednoducho nádherne, však? Och, a pre prípad, že by niekoho z vás stále chytila ilúzia o straníckej politike, sprievodca má plnú podporu medzi stranami, tieňový vodca snemovne ho nazval „povinné čítanie“! Vedúca poslankyňa parlamentu [...]

Na západe začínajú fúkať nové vetry!

09.05.2024

Čínsky prezident Si Ťin-pching je teraz v Paríži na dvojdňovej ceste vrátane summitu s prezidentom Emmanuelom Macronom a ďalších stretnutí a podujatí. Ale ako to už býva, hosťujúci prezident napísal stanovisko uverejnené v najstarších francúzskych národných novinách, v ktorom predstavil tri návrhy: Po prvé, že vyhliadky, ktoré priniesli nadviazanie diplomatických [...]

Ničia samý základ medzinárodného práva!

08.05.2024

Zakladateľka Schillerovho inštitútu H. Zepp-LaRouche v úvodných poznámkach k svojmu týždennému internetovému vysielaniu Dialogue 3. apríla 2024 varovala pred dvojitým nebezpečenstvom sveta smerujúceho k jadrovej vojne a pred úmyselným zničením samotného medzinárodného práva, ktoré je jednou z posledných zostávajúcich hrádzí k takej vojne: “Bezpečnostná rada OSN je [...]

slnečná búrka, Nemecko

Zem zasiahla najsilnejšia slnečná búrka za dve desiatky rokov

11.05.2024 08:40

Najsilnejšia slnečná búrka za viac ako dve desaťročia zasiahla v piatok Zem, pričom na oblohe vyvolala veľkolepé svetelné predstavenia.

Severná Kórea, raketomet, KĽDR

KĽDR má nový salvový raketomet, Kim dozeral na ostrý test

11.05.2024 07:52

Severná Kórea vybaví svoju armádu od tohto roka novým salvovým raketometom kalibru 240 milimetrov, uviedli tamojšie štátne médiá.

vojna na Ukrajine, Ľvov, drony

ONLINE: Smer Charkov? Rusi otvorili nový front

11.05.2024 07:30, aktualizované: 09:03

Rusko zrejme otvorilo nový front vo vojne, ktorá trvá už viac ako dva roky. Ukrajinské velenie neverí, že Rusi majú sily na dobytie Charkova.

vakcína koronavírus očkovanie

WHO: Globálnu pandemickú dohodu sa nepodarilo uzavrieť, rokovania ale pokračujú

11.05.2024 06:52

Cieľom rokovaní je dosiahnuť dohodu do výročného zhromaždenia WHO, ktoré sa začne 27. mája.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,416
Celková čítanosť: 3903374x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie