Založ si blog

Obvinení zo zločinov podpory Palestíny!

Študenti Northwestern University v Amerike obvinení zo zločinov za parodické noviny na podporu Palestíny! V októbri 2023, skupina študentov na Northwestern University v USA, urobila nezabudnuteľný zásah do diskusie o izraelskej vojne v Gaze. 

Po celom areáli, na stoloch a nástenkách a dokonca aj v oficiálnych novinových stánkoch študenti našli denné vydanie Northwestern Daily, paródiu na Daily Northwestern, uvádza Connor Echols. Parodické noviny obsahovali falošné citáty školských úradníkov, falošnú reklamu pre Birthright Israel s heslom „Dom jedného muža je bývalým domovom iného!“ a ďalší propalestínsky obsah.

Sme dnes len krok alebo dva od WW3?

25.06.2024

Deň smútku v Sevastopole na Kryme, ktorý je vo výnimočnom stave po ukrajinských raketových útokoch na plážových návštevníkov z 23. Júna 2024, a tiež v Dagestanskej republike v Rusku po víkendových teroristických útokoch na pietne miesta na Nedeľu Najsvätejšej Trojice. Americký expert na zbrane a armádu Scott Ritter včera večer na špeciálnom videu povedal: „Mám na [...]

Žiadna reakcia sveta na Putinov prejav!

24.06.2024

Západné krajiny zatiaľ ešte nereagovali na Putinov mierový návrh zo 14. júna 2024! Kremeľský poradca Jurij Ušakov 20. júna 2024 uviedol, že Západ ešte vôbec neoslovil Moskvu priamo, aby prediskutoval tému rozsiahleho návrhu prezidenta Putina zo 14. júna na novú eurázijskú bezpečnostnú architektúru: „Videl som len tie verejné”, povedal Jurij Ušakov s odkazom na [...]

Čo povedal K. Schwab mladým lídrom?

23.06.2024

Zakladateľ Svetového Ekonomického Fóra (WEF), Klaus Schwab, už povedal mladým globálnym lídrom, že po ich smrti budú ich mozgy replikované umelou inteligenciou, že môžu očakávať 50-ročnú kariéru v jeho organizácii, ale že ich kariéra by sa mohla ešte viac predĺžiť pomocou technológie a umelej inteligencie. Podľa portálu InfoWars, globalistický kráľ Klaus [...]

Matúš Šutaj Eštok, Andrej Danko, Boris Susko

Bude sa voliť inak? Hlas chce meniť „Mečiarov zákon“, SNS je proti. Experti: Odbornú debatu vytláča upevnenie moci

26.06.2024 06:00

„Každá zmena volebného systému, ktorú presadzujú politici, sleduje vždy rovnaký cieľ – posilniť svoje politické preferencie,“ uviedol bývalý sudca Orosz. Experti sa však zhodujú na otvorení debát.

Biden, Trump

Nevídaný televízny súboj: Biden viac riskuje, ale Trump je poslabší diskutér

26.06.2024 06:00

Zajtra sa v televíznej diskusii stretnú demokratický prezident Joe Biden (81) a jeho republikánsky súper v boji o post šéfa Bieleho domu Donald Trump (78).

Julian Assange

Assange priznal vinu pred americkým súdom, je voľný. Odletel domov do Austrálie

26.06.2024 05:50

Zakladateľ WikiLeaks Julian Assange (52) priznal vinu pred americkým súdom na súostroví Severné Mariany, odmietol ísť na americkú pevninu.

vodná nádrž, Nová Bystrica, mReportér

Zábery na vodnú nádrž a okolie zo severu Slovenska sú pastvou pre oči. Takúto prírodu stojí za to vidieť

26.06.2024 05:00

Krásne zábery zachytila mReportérka Ľubka Šeroňová.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,450
Celková čítanosť: 4004484x
Priemerná čítanosť článkov: 2762x

Autor blogu

Kategórie