Založ si blog

Dôvod vojny medzi Izraelom a Palestínou!

Konečná hra Izraela je oveľa zlovestnejšia ako obnovenie takzvanej bezpečnosti! Izrael využil túto príležitosť na naplnenie sionistických teritoriálnych ambícií uprostred vojnovej hmly vyvolaním posledného nárastu palestínskeho katastrofického vyvlastňovania.

Generálny tajomník OSN António Guterres bol nedávno kritizovaný Izraelom, pretože sa vyjadril o pravdivosti, keď poznamenal, že útok Hamasu 7. októbra 2023 sa neudial vo vzduchoprázdne! Upozorňoval svet na dlhý záznam izraelských ťažkých kriminálnych provokácií v Gaze!

Izrael teraz reagoval tak nahnevane na Guterresove úplne vhodné a presné poznámky, pretože by sa dali interpretovať tak, že naznačovali, že Izrael si to zaslúžil, vzhľadom na jeho vážne a rôznorodé zneužívanie ľudí na okupovaných palestínskych územiach Gazi!

Koniec koncov, ak by sa Izrael mohol predstaviť svetu ako nevinná obeť z útoku zo 7. októbra – incidentu, ktorý bol sám o sebe plný vojnových zločinov, mohol by oprávnene dúfať, že získa voľnosť od svojich patrónov na Západe, bez obmedzenia autority OSN alebo bežnej morálky. 

Aj iným lídrom EÚ sa vyhrážajú smrťou!

19.05.2024

Po atentáte na slovenského premiéra Roberta Fica z 15. mája dostali srbský prezident Aleksandar Vučić, poľský premiér Donald Tusk, maďarský premiér V. Orbán a belgický premiér Alexander De Croo vyhrážky smrťou, väčšinou cez sociálne siete. V Srbsku RT informovala , že Dragan Mijatovič reagoval na príspevok Vučiča. Ktorý napísal aj na X, v ktorom vyjadril šok z [...]

Duševné choroby explodujúce na západe!

18.05.2024

Masové duševné choroby už explodujúce v západnej civilizácii, ako transgenderizmus, klimatický kultizmus, ale aj mnohé ďalšie! Západná civilizácia je čoraz viac definovaná masovými duševnými chorobami, ktoré v súčasnosti šíria celou spoločnosťou. Niektorí ľudia veria, že potrebujú odrezať svoje pohlavné orgány, aby boli „normálni“, a iní si myslia, že [...]

Atentát na Fica má ozvenu celosvetovo!

17.05.2024

Prečo atentát na slovenského premiéra Roberta Fica bude mať ohlasy po celom svete? Na jednej strane proeurópsky intervencionalizmus, silné protikorupčné mantinely, ale i slobodná tlač, na druhej strane nacionalizmus, antiimigrácia a médiá sa stavajú ako nepriateľ. Uprostred chaosu by mohlo prísť ponaučenie pre niekoľkých ďalších svetových lídrov. Predstavitelia [...]

Joe Biden, prezidentské voľby

Izraelská ofenzíva v Gaze nie je genocídou, uviedol Biden

21.05.2024 06:46

ICC požiadal o vydanie zatykačov na Benjamina Netanjahua a vodcov Hamasu.

vojna na Ukrajine, MI-8, Charkov

ONLINE: USA nemienia poslať vojenských inštruktorov na Ukrajinu

21.05.2024 06:00

Spojené štáty mali až do začiatku ruskej invázie vo februári 2022 na Ukrajine až 150 vojenských inštruktorov.

France Prison Break

Macron vzdá hold zabitým strážcom, podarí sa dolapiť najhľadanejšieho Francúza?

21.05.2024 06:00

Vo Francúzsku nasadili až 350 kriminalistov do pátrania po recidivistovi, ktorého pri krvavej prestrelke vyslobodila skupina maskovaných mužov.

radičová, ódor, heger

Bývalí premiéri pre Pravdu: Strelec pred domom, žiletka, nábojnica i vyhrážky smrťou. Agresivitu treba odstrániť

21.05.2024 06:00

Kým doteraz to ostalo len pri vyhrážkach či nábojniciach v obálke, stredajší atentát zmení Slovensko navždy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,424
Celková čítanosť: 3922971x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie