Založ si blog

Dr Zelenko – hrdina s Nobelovou cenou!

Ak chcete udržať svoju rodinu zdravú počas obdobia prechladnutia, chrípky a neveríte veľkým farmám, nie ste sami. Alarmujúci prieskum Gallupovho inštitútu ukázal, že iba 27 % Američanov malo pozitívny názor na farmaceutické spoločnosti! Lenže to dostalo hodnotenie veľkých farmaceutických spoločností, pod dokonca aj federálnu vládu! Ale keďže chrípková sezóna je hneď za rohom, mnohí sa čudujú, čo môžu urobiť, aby sa pripravili bez veľkých farmácií. Našťastie jeden muž môže pomôcť.

Dr. Vladimír Zelenko, MD strávil svoju lekársku kariéru hľadaním bezpečných, zdravých spôsobov, ako chrániť Američanov pred chorobami. Známy svojím takzvaným „Zeleným protokolom“, má zásluhu na záchrane miliónov životov! A to mu vynieslo nomináciu na Nobelovu cenu (ale na druhej strane ja mu tú Nobelovú Cenu určite dám). Dr. Zelenko, sklamaný z dostupných voľnopredajných možností prevencie chrípky, sa sám rozhodol vytvoriť recept, ktorý by fungoval.

 

S využitím svojich lekárskych znalostí spolu s hodinami výskumu a testovania sa zrodila Z-Flu.

https://zstacklife.com

 

Duševné choroby explodujúce na západe!

18.05.2024

Masové duševné choroby už explodujúce v západnej civilizácii, ako transgenderizmus, klimatický kultizmus, ale aj mnohé ďalšie! Západná civilizácia je čoraz viac definovaná masovými duševnými chorobami, ktoré v súčasnosti šíria celou spoločnosťou. Niektorí ľudia veria, že potrebujú odrezať svoje pohlavné orgány, aby boli „normálni“, a iní si myslia, že [...]

Atentát na Fica má ozvenu celosvetovo!

17.05.2024

Prečo atentát na slovenského premiéra Roberta Fica bude mať ohlasy po celom svete? Na jednej strane proeurópsky intervencionalizmus, silné protikorupčné mantinely, ale i slobodná tlač, na druhej strane nacionalizmus, antiimigrácia a médiá sa stavajú ako nepriateľ. Uprostred chaosu by mohlo prísť ponaučenie pre niekoľkých ďalších svetových lídrov. Predstavitelia [...]

RF a Čína sa usilujú o lepšiu demokraciu! 

16.05.2024

Dezignovaný ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov už vystúpil 14. mája na plenárnom zasadnutí Rady federácie v rámci ratifikačného procesu pre seba, a aj ďalších nominantov prezidenta Putina do jeho nového kabinetu. Podľa agentúry TASS Lavrov senátorom povedal, že RF a Čína chcú byť v čele nastolenia skutočne demokratického svetového poriadku, zatiaľ čo [...]

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

Germany Russia Ukraine

Utečenci strácajú kontakt s Ukrajinou. Čo ukázal prieskum v Poľsku, Nemecku a Česku?

18.05.2024 10:00

Minimálne polovica Ukrajincov, ktorí sú v Poľsku, Nemecku a Česku, sa na Ukrajinu zrejme nevráti. Vyplýva to z čerstvého prieskumu.

nemecko letisko lietadlo mníchov aktivisti klíma

Klimatickí aktivisti ochromili prevádzku mníchovského letiska

18.05.2024 08:30

Aktivisti sa prilepili k ploche pristávacej dráhy, prichádzajúce lety boli preto presmerované na iné letiská.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,423
Celková čítanosť: 3918822x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie