Založ si blog

RUSI rozpútavá totálnu vojnu proti Rusku!

Inštitút Royal United Services (RUSI) vydal 28. apríla novú správu: Nebezpečné ciele: Civilná jadrová infraštruktúra a vojna na Ukrajine, v ktorej sa uvádza, že Rusko môže vytvoriť rádiologický incident v Záporožskej jadrovej elektrárni (ZNPP), aby tak zničili ukrajinskú protiofenzívu, aj keď neexistujú dôkazy o tom, že by to Rusi považovali za serióznu stratégiu!

Dvojnásobné uvedenie tohto scenára v zhrnutí správy môže označovať, že ide o niečo, čo RUSI zvažuje obviniť Rusko, alebo tiež i možno nechať ukrajinské sily alebo tajných agentov NATO vykonať ako operáciu pod falošnou vlajkou, čo by tak prinieslo celkovú pravdepodobná jadrová konfrontácia medzi NATO, a Ruskou Federáciou, a v dôsledku toho aj absolútne celosvetovo!

Správa RUSI sa obáva o bezpečnosť jadrových elektrární na Ukrajine, a aj tvrdí, že za posledný rok, viedla ruská vojenská aktivita, na Ukrajine, k vážnemu ohrozeniu svojej bezpečnosti a ochrany ukrajinskej jadrovej infraštruktúry, a vymenúva sériu údajných rizík, ktoré by mohli spôsobiť katastrofu podobnú Černobyľu (26. apríla 1986), a ďalej uvádza, že spôsobenie rádiologického incidentu v ZNPP, či v inej oblasti na pokazenie ukrajinskej ofenzívy, by nemalo byť ignorované!

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3894144x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie