Založ si blog

Teraz už je ale jasné čo si SZO praje!

Elitní oligarchovia cez Bill Gatesa vyzývajú západné štáty, no potom i celosvetovo, aby sa vzdali svoje vlastnej suverenity, v prospech WHO, ktorá je vlastne len odnož, ale v skutku predlžením OSN! Podľa tých správ by každému vlastencovi prebehol mráz po chrbte!

Globalistická elita je čoraz arogantnejšia a teraz už nahlas hovorí aj veci, o ktorých sa doposiaľ len tak šepkalo. Zatiaľ čo kedysi boli takéto reči možné len v nejakej tmavej a zadymenej zadnej miestnosti, Gates dnes už zdieľa, akoby v sci-fi svoju víziu ponúka!

Zmluva WHO o pandémii chce zaviesť nikým nevolený globálny autoritársky režim, ktorého protokoly majú byť ale celkom nadradené miestnym zákonom. K tomu dôjde v momente, keď táto agentúra OSN vyhlási zdravotnú pohotovosť. A podľa Biblie to dosiahnú! (Zjavenie 17:11)

Apokalyptické dážde potápajú južnú Brazíliu

15.05.2024

Týždne neutíchajúcich dažďov urobili v Brazílii jednu z najhorších záplav za minulé desaťročia! A v južnom štáte, Rio Grande do Sul, je približne 80% regiónu pod vodou, najmenej 108 ľudí zomrelo a viac ako 100 je k štvrtku stále nezvestných. A podľa predpovedí je viac dažďa! Dopad na miestne komunity bol vážny. Daniel Jaramillo, ktorý žije v Canoas neďaleko Porto [...]

Putin pozdravuje 15. ročník KazanForum!

14.05.2024

Ruský prezident, Vladimir Putin, včera už pozdravil úvodný deň 15. medzinárodného ekonomického fóra, „Rusko-islamský svet: KazanForum“. No týždenného podujatia sa zúčastní viac ako 11 000 ľudí zastupujúcich 80 krajín. Aktivity a aj stretnutia siahajú od energetiky, poľnohospodárstva, výroby a iných ekonomických tém až po kultúru, šport, módu a cestovný [...]

Digitálna mena je o všetkých transakciach

12.05.2024

Aby digitálne meny centrálnych bánk už zneli vľúdnejšie, ich zástancovia opakovane používajú slovný výraz ‚finančná inklúzia’. Snažia sa nás presvedčiť, že svet potrebuje CBDC meny, aby sa aj tí, ktorí dnes nemajú bankový účet, mohli zapojiť do digitálnej ekonomiky bez toho, aby ten bankový účet potrebovali. Centrálni bankári nie sú ale vôbec príliš [...]

Fico postrelenie prevoz BBX

Po atentáte na Fica sa Rooseveltka stala najstráženejšou budovou v krajine. Vraždiť pre politiku je choré, komentovali zhrození ľudia

15.05.2024 22:45

Záchranársky vrtuľník priletel s premíérom do Banskej Bystrice krátko pred šestnástou hodinou. Nosidlami ho potom okamžite transportovali na operačnú sálu.

Fico postrelenie prevoz

Politológovia: Atentát spoločnosť ešte viac radikalizuje. Politici sa musia zomknúť, nie tancovať na Ficovom lôžku

15.05.2024 20:00

Už teraz je jasné, že stredajší útok zmení Slovensko a bude mať obrovský vplyv na spoločnosť aj domácu politickú scénu.

juraj c. strelec

VIDEO: Prvé slová strelca na Fica. Podozrivý z atentátu vysvetľuje, prečo stlačil spúšť

15.05.2024 19:19

Na sociálnych sieťach sa šíri video, na ktorom podozrivý zo streľby na premiéra Roberta Fica hovorí o dôvodoch, pre ktoré sa rozhodol spáchať atentát.

NR SR: Rokovanie 12. a 13. schôdze

Z Moskvy sa už šíria konšpirácie. Ruskí politici pripúšťajú, že atentát na Roberta Fica má zahraničné pozadie

15.05.2024 18:45

Ruskí politici sa zmieňujú o sprisahaneckých teóriách. Jeden hovorí dokonca o výstrahe pre ďalších lídrov v EÚ, ktorí zmýšľajú podobne ako Robert Fico.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,419
Celková čítanosť: 3911563x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie