Založ si blog

Nemecký nacizmus neskončil v 1945!

Ani smrť kľúčových hráčov Tretej ríše však neznamenala koniec nacizmu. Pre elitu to bolo jednoducho klamstvo, ako si udržať kontrolu. Obetovali pár svojich, no jadro ostalo. Nakoniec nacisti zmenili značku na „liberálni demokrati“ a skúsili to znova pod novým prestrojením!

Nacistickí vedci. lekári boli exportovaní do Spojených štátov! Európu neskôr zaplavili globalistické organizácie na čele ktorých stoja deti a vnúčatá niekdajšieho nacistického vedenia. K. Schwab, G. Soros či predsedníčka EŮ Ursula von der Leyenová/Pfizerová!

Oni sú len niekoľkými príkladmi globalistických vodcov s priamymi väzbami na DE nacistických pohlavárov Tretej ríše, ktorí boli údajne vykorenení v Norimbergu. A títo globalistickí lídri dnes pokračujú vo svojej práci, ale v súčasnosti v už celkom veľmi novom prestrojení.

Vzhľadom na neúspech Norimbergu sa musíme poučiť z histórie, aj uistiť sa, že teraz budú skutoční zločinci, oni i tí konajúci v úzadí, braní na zodpovednosť za zločiny proti ľudskosti. Usvedčujúce dôkazy už existujú. Mnohí aktivisti budujú obvinenia! Ale!

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Eurovoľby 2024

Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

04.05.2024 16:13

Pri volebnej koalícii platí tento limit zvlášť pre každú stranu.

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca diktátora Kima sa stala hitom TikToku. Skladba má nové, alarmujúce posolstvo

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Nie je to prvá pieseň venovaná Kimovi, je tu ale viditeľný odklon v použitom jazyku a slovníku.

Rafah / Palestína / Bombardovanie / Sutiny /

Ozbrojené skupiny v Gaze ukradli z pobočiek banky 70 miliónov dolárov

04.05.2024 14:55

Palestínska banka, založená v roku 1960, je hlavnou finančnou inštitúciou v Pásme Gazy.

Zuzana Dolinková

Dolinková nevidí dôvod na jej odvolávanie. Avizovala nové benefity od poisťovní, možno aj na zuby

04.05.2024 14:30, aktualizované: 15:07

Rezort zdravotníctva podľa nej neprevzala v dobrom stave po minulej vláde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,410
Celková čítanosť: 3886902x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie