Založ si blog

Čo nám naozaj hovoria globalisti a elita!

Kapitalizmus je systém, ktorý nás obohatil a spravil z nás de facto kráľov. Budeme ho brániť pomocou všetkých nástrojov, ktoré máme k dispozícii – biliónov dolárov, našich korporátnych médií a našich bábkových politikov.

Sme 0,0001 % ľudstva, takže vieme, čo je najlepšie, pretože hromadenie bohatstva z všetkých nás robí experta na všetko – aspoň to nám hovorí spoločnosť – takže pozorne počúvajte, aký je najlepší spôsob, ako vyriešiť klimatické zmeny!

A ten v skutočnosti je, že vláda zíde z cesty a nechá celé riešenie nájsť súkromnému sektoru. V skutočnosti, ak sa nás ale snažíte presvedčiť, že existuje riešenie, ktoré nám odoberá moc a odovzdáva ju súčasnej márnotratnej a neefektívnej vláde celosvetovo, podľa princípu ho odmietneme.

V tomto bode by naozaj nemal byť veľký zmätok v tom, čo chceme. Urobili sme všetko okrem toho, že sme vám napísali poznámku, ale opäť sme najali najlepších obchodníkov a lekárov, aby vytvorili pôsobivý príbeh, takže možno je naša propaganda práve taká dobrá.

No vyjadrime sa teraz ale úplne jasne: plán je z veľkej časti už napísaný a my ideme s deregulovaným kapitalizmom a takzvanými voľnými trhmi. Lenže pre tých, ktorí naozaj veria, že pri hľadaní riešení spolupracujú s našimi mainstreamovými bábkami, sa vždy dobre zasmejeme!

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Základná škola Podsadek, Stará Ľubovňa, Rómovia

Ministerstvo školstva chce z plánu obnovy zaplatiť výchovnú šou. Odborník nápad kritizuje

07.05.2024 07:00

Rómska komunita je zámerom pobúrená, rezort však nápad obhajuje

izrael, gaza, rafah

Izrael podniká útoky v Rafahu niekoľko hodín po tom, ako Hamas akceptoval návrh na prímerie

07.05.2024 06:50

Izraelské letectvo podniklo údery na viac ako 50 miest spojených s Hamasom a jemu blízkym organizáciám.

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Hrad Likava, Likavka, Ružomberok

Najväčší hrad na Liptove opravia za milióny eur. Pre návštevníkov chystajú novinky

07.05.2024 06:00

Stredovekej pamiatke „odklepli“ veľký balík peňazí. Pribudnú tam nové priestory aj moderné prvky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3892686x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie