Založ si blog

Tradícia sponzorstva nacistov v Londýne!

Áno, veľmi dlhá tradícia sponzorstva nacistov v Londýne a Wall Street! Preto existuje dôvod, prečo sa zvyčajná úmorná, nemotorná a tónovo hluchá Bidenova administratíva posunula tak rýchlo, aby pozastavila inštaláciu inštitúcie absurdne zvanej ‚Výbor pre riadenie dezinformácií’!

Ako cenzúrna agentúra riadená ministerstvom vnútornej bezpečnosti, strach veľkého verejného zosmiešňovania bol namierený proti ich voľbe riaditeľky Niny Jankowiczovej. Celý zmysel tejto operácie spočíval v použití cenzúry na ochranu malého špinavého tajomstva!

Tajomstvo, ktoré bolo ohrozené nemotornosťou rozmiestnenia tej agentúry, ktorou je storočné nasadenie z Londýna a Wall Street na bezpečnostné, spravodajské a zároveň i diplomatické siete ‚nacistickej internacionály‘ na vedenie špinavých operácií v službách ich geopolitických cieľov.

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

USA 2 hlasy 3 vojny – jedno ľudstvo!

25.04.2024

Dve hlasovania v USA počas minulého týždňa – jedno exekutívou a druhé hlasovanie zákonodarnou mocou – prinútili celú planétu rýchlo sa rútiť smerom k všeobecnému boju! V 3 rôznych bojových scénach: Ukrajina, v JZ Ázii, a Čína s Taiwanom. Ale kto iný ako Wall Street a City of London by mohli mať prospech z takejto samovražednej politiky?

Izrael, Palestína, Kolumbijská univerzita, New York

Proti demonštrantom, ktorí sa zabarikádovali na Kolumbijskej univerzite, zasiahli ťažkoodenci

01.05.2024 06:24

Policajní ťažkoodenci newyorskej polície vstúpili v noci na stredu na pôdu kampusu Kolumbijskej univerzity v New Yorku.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Slovákov k urnám ženú ďalšie voľby. Po 20 rokoch v EÚ sa očakáva rekordná účasť

01.05.2024 06:00

Pred 10 rokmi prišlo voliť europoslancov len 13 percent ľudí. Teraz sa chystá podľa prieskumov až cez 40 percent.

Systém Patriot, PVO

USA majú viac ako 1 100 Patriotov. Poskytnúť ich Ukrajine však vyzývajú spojencov

30.04.2024 22:49

Poľsko aj Grécko už americkej výzve povedali nie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,407
Celková čítanosť: 3880873x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie