Založ si blog

Taktika globalistov sa neustále opakuje!

Svet už nepotrebuje ďalší trik s faktorom strachu. Lenže to je presne to, čo teraz varí v najnovšej panvici CDC/WEF. Len ťažko môžeme dnes chápať, ako môže niekto druhýkrát padnúť do rovnakej pasce. Globálne IQ sa môže čoskoro vyhodnotiť, ak je hlúposť taká, ako je hlúposť. V nádeji na zlepšenie skóre vám predkladám nasledujúce údaje…

Po prvé, Iniciatíva pre jadrovú hrozbu v marci 2021 predpovedala vypuknutie opičích kiahní, že tá pandémia nastane v máji 2022. Možno nie je to také zaujímavé. Ale vôbec neprekvapuje. Ale keď elitári WEF formulujú svoju ďalšiu stratégiu v reality šou Hunger Games, môžeme počítať s presadzovaním novej pandémie. Tyrania Covidu fungovala lepšie!

Lepšie, ako sa predpokladalo. Tak prečo to neskúsiť znova? Uvidíme, čo spôsobí ďalšie laboratórne nešťastie a ako bude táto zbraň nasadená. Musí to byť nová stratégia, keďže opičím kiahňam chýba infekčnosť koronavírusu. Čo si vysnívali? Budem špekulovať, ale najprv pochopme vírus opičích kiahní.

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje!

07.05.2024

Riaditeľ RF v MMF pre BRICS varuje: Pripravte sa na nový monetárny systém, keď nastane kolaps dolárového celosvetového systému! V rozhovore pre RIA Novosti z 3. mája s výkonným riaditeľom Ruskej Federácie pre MMF Alexejom Mozhinom zazneli ozveny Lyndona LaRouche o bankrote súčasného systému a jeho funkcii Triple Curve/Typical Collapse: “V konečnom dôsledku systém spočíva [...]

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024

Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka (Net Zero). Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je [...]

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03, aktualizované: 14:28

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Europoslankyňa skritizovala návštevu Fica v Azerbajdžane: Hľadá dohody s diktatúrami

07.05.2024 14:00

Lexmann tvrdí, že Fico na jednej strane hovorí o mieri a na strane druhej predáva zbrane, ktoré vyháňajú arménskych kresťanov zo svojej vlasti.

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,413
Celková čítanosť: 3893662x
Priemerná čítanosť článkov: 2756x

Autor blogu

Kategórie