Založ si blog

Koniec zubného lekárstva v Anglicku?

Ako už bolo spomenuté, že v Spojenom kráľovstve sa vláda chystá nútiť zubárov, aby neprehliadli viac ako jedného pacienta za hodinu. Neexistuje na to žiadny logický dôvod, ale logika v dnešnej dobe v ničom nezohráva žiadnu úlohu (a „veda“ je len staromódne slovo, ktoré je teraz úplne irelevantné, pokiaľ ide o našich „vodcov“). Ak je táto fáma pravdivá (a myslím si, že by mohla byť), potom to zničí zubné lekárstvo v NHS. 

Zubní lekári pracujúci v NHS Spojeného Kráľovstva nedostávajú veľa peňazí na pacienta, a preto sa spoliehajú na množstvo pacientov! Potrebujú veľa pacientov, aby sa uživili. Ak môže doktor prezrieť iba jedného pacienta za hodinu, súkromní zubári si pravdepodobne poradia (i keď mám podozrenie, že mnohí budú musieť zvýšiť svoje ceny). V rámci NHS však už zubné lekárstvo nebude!

Vláda SK povie, že to jednoducho zachraňovalo životy. Potom budú obviňovať zubárov z odchodu NHS. Ale konečným výsledkom už nebude zubné lekárstvo NHS. Lenže  tí, ktorí si nemôžu dovoliť súkromnú stomatológiu, ostanú bez svojej starostlivosti o zuby. Bolo toto všetko súčasťou šialených, neobhájiteľných stratégií blokovania a sociálneho dištancovania?

Veľký reset – globalisti preberajú vládu!

05.05.2024

V nie príliš vzdialenej budúcnosti, a možno už zakrátko, nebudeme vlastniť absolútne nič, ale bude sa nám to páčiť a budeme šťastní, podľa totalitných režimov a globalistov Hlbokého Štátu presadzujú to, čo volajú Veľký reset! Budeme tiež bez súkromia, hovoria. Všetko sa zmení. A predsa, zástancovia tejto komunisticko-feudalistickej vízie budúcnosti — [...]

Vidia deti v Gaze USA ako maják nádeje?

04.05.2024

Keď sa dnešný deň chýli ku koncu, americký prezident Joe Biden a republikáni USA Snemovne reprezentantov a s predsedom Snemovne reprezentantov M. Johnsonom sú zomknutí v škaredom objatí, ktoré americkému elektorátu neponúka nič podstatné, iba chorý vtip o rozdrvení demokracie! V mene zastavenia údajne násilných, antisemitských demonštrantov. To je ale to, čo sprevádza [...]

Prezident V. Putin navštívi Čínu v máji

03.05.2024

Ruský prezident Vladimir Putin 25. apríla povedal, že má v pláne navštíviť Čínu v máji, čo môže byť jeho prvá zahraničná cesta, odkedy 18. marca vyhral znovuzvolenie za prezidenta RF. USA a Briti sa pokúšajú rozbiť úzky vzťah medzi Ruskom a Čínou! Ale najmä ich ekonomický vzťah, v rámci ktorého Čína dodáva do Ruska veľké objemy obrábacích strojov, [...]

EÚ / Európska únia /

Anketa s jednotkami eurokandidátok. Dokázali sme sa vysporiadať s členstvom v EÚ?

05.05.2024 08:00

Denník Pravda oslovil s rovnakými otázkami lídrov kandidátnych listín do Európskeho parlamentu, no niektoré politické subjekty neodpísali.

pravoslávny chrám, interiér, Nová Baňa

Pravoslávni kresťania slávia Paschu - Christovo zmŕtvychvstanie

05.05.2024 07:51

Pravoslávni kresťania na Slovensku i vo svete v nedeľu oslavujú najväčší kresťanský sviatok Christovo zmŕtvychvstanie - Paschu.

vojna na Ukrajine, Rusko, Petrohrad

ONLINE: Kyjev s našou pomocu môže opäť útočiť v roku 2025, verí Biely dom

05.05.2024 07:25

Ukrajina so schválenou vojenskou pomocou Spojených štátov udrží obranu a v roku 2025 môže aj zaútočiť, uviedol Jake Sullivan.

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,411
Celková čítanosť: 3887939x
Priemerná čítanosť článkov: 2755x

Autor blogu

Kategórie