Založ si blog

Obžaloba na Medzinárodný trestný súd!

Vedci, doktori diskutovali s právnikmi z niekoľkých ďalších krajín o možnosti zlúčiť za účelom predloženia kombinovanej žiadosti na ICC (Medzinárodný Trestný Súd). Ale aj s potešením oznamujeme, že sa k nám teraz pripojili i právnici, ktorí tiež podali žiadosti na ICC zo Slovenska, Francúzska a Českej republiky a dňa 12. augusta 2021 sme zaslali list ICC so žiadosťou, aby sme mohli predložiť spoločnú žiadosť nárokovať si. Zároveň sme tiež predložili predbežné dôkazy pre obvinenia, ktoré sú nám všetkým spoločné!

Pričom sme žiadali, aby sme si vyhradili právo na prešetrenie zo strany ICC, tvrdenia špecifické pre naše jednotlivé krajiny, napríklad v Spojenom kráľovstve sme požiadali o vyšetrenie genocídy starších ľudí, ktorá sa odohrávala v opatrovateľských domovoch, aj nemocniciach, a nevhodného používania midazolamu a morfínu. No v našom spoločnom nároku sme tiež požadovali okamžité moratórium na celý ‚očkovací‘ program COVID19 vo všetkých štyroch našich krajinách a ukončenie testovania asymptomatických ľudí!

Budúcnosť bude produktom našej voľby!

01.05.2024

Dnes sa nachádzame v čase dramatických zmien, keď ľudstvo v blízkej budúcnosti čelí rozhodnutiam, ktorých dôsledky budú pociťovať celé generácie. Dotiahne anglo-americké NATO svoje zúčtovanie s Ruskom až na pokraj a dostane nás na pokraj termonukleárnej priepasti? Čo bude robiť Benjamin Netanjahu? Bude pokračovať s vojnou, pohlcujúcou región v konflikte, a s Iránom, [...]

Nočné mory Iránskych vojenských síl!

29.04.2024

Kompletná správa vyslaná svetu bola, že Izrael by mohol poslať odvetnú paľbu na iránske jadrové zariadenia s primeranými zárukami, že prichádzajúce útoky nemožno zastaviť. Pre porovnanie, skorší útok Iránu na Izrael bol oveľa väčší a nerozvážnejší. Bol to tiež obrovský prepadák, kde 99 percent z viac ako 320 dronov, riadených striel i balistických rakiet [...]

USA si posielajú 6 miliárd dolárov cez UA

28.04.2024

Bidenova administratíva oznámila doteraz najväčší balík vojenskej pomoci pre seba cez Ukrajinu v hodnote 6 miliárd dolárov. Tento balík je poskytovaný prostredníctvom Iniciatívy na podporu bezpečnosti Ukrajiny (USA) s použitím finančných prostriedkov vyčlenených z dodatku o národnej bezpečnosti” Ale z dodatku. ktorý cez Bidena práve podpísal do zákona, a zahŕňa [...]

MZV: Premiér navštívil ministerstvo

Blanár: Naše členstvo v EÚ je pre krajinu úspešný príbeh. Na rozvoj sme dostali takmer 28 miliárd eur

02.05.2024 12:05

Slovensko podporuje vstup Ukrajiny do Únie, podľa Fica by mala vstúpiť hneď po splnení podmienok, povedal premiér Fico.

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52, aktualizované: 12:18

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,408
Celková čítanosť: 3882978x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie